TEMNA ČOKOLADA CALLEBAUT® "SELECT" 811NV, 54,5%, - 400 g
- Vsebnost kakavovih delov: 47,8%
- Vsebnost maščobe: 27,6%
- Oblika: majhni diski, Callets™
- Viskoznost: *
- Okus: lepo zaokrožen grenak okus kakava.
- Uporaba čokolade: idealna za ganaše, mousse, polnjenje pralinejev, biskvite, piškote, kreme, sladoled in sorbete.
Viskoznost čokolade pomeni, kako je čokolada v stopljenem stanju tekoča, kar je odvisno od vsebnosti kakavovega masla. Bolj je čokolada tekoča, bolje se uliva, a ve v trdnem stanju zaradi tega trša. Zato vsako čokolado uporabljamo za svoj namen.
Viskoznost označujemo z zvezdicami
* dekoracije
** figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
*** oblivanje, figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
**** oblivanje, školjke pralinejev, dekoracije
***** oblivanje * zelo viskozno
***** zelo tekoče Vsaka zvezdica več, pomeni več kakavovega masla in bolj tekoča čokolada.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.