TEMNA ČOKOLADA CARMA "BLACK ZABUYE" 83% - 1,5 kg
Črna čokoladna kuvertura CARMA® "Black Zabuye" 83%
- Vsebnost kakavovih delov: 83%
- Vsebnost kakavovega masla: 44,4%
- Oblika: majhni diski, Pistoles™ Viskoznost: ****
- Okus: intentiven, poln, oster.
- Uporaba čokolade: idealna za vlivanje modelov, oblive, ganaše, mousse, polnitve pralinejev, kreme in omake, dekoracije, sladolede in sorbete.
Zgodba "Black Zabuye" 83%
Črno je trend. Prihaja iz Japonske in se je preko Amerike razširil tudi v Evropo in pri nas. Črna hrana je trend in naredi stranke radovedne. do sedaj so bile čokolade z več kot 80% kakava preveč ostre in težko je bilo z njimi delati. Pri Carmi smo razvili povsem črno čokoladno kuverturo, ki je prva in enkratna na trgu. Okus je zelo uravnotežen med trpkostjo in sladkostjo.
Black Zabuye nova temna (črna) čokoladna kuvertura je popolnoma edinstvena na trgu in ne bo dolgo, da je konkurenca ne bodo poskušali kopirati.
Profil okusov
Black Zabuye je presenetljivo ostra po okusu s čudovito noto kakava, ki je zelo malo grenak.
Mojstri Swiss Edel CouverturesTM od leta1931
Kakor narava spremeni vredne elemente v minerale in s kristalizacijo v drage kamne, tako švicarski mojstri " Master of Swiss Edel CouveruresTM, pri CARMA® že od leta 1931 uporabljajo svojo strast in izkušnje, da z različnimi sortami kakava naredijo briljantne prave kuverture "Edel Couvertures". Vsaka je dragocen dragulj.
Carma čokolade so kot prve na trgu z zelo strogim UTZ certifikatom trajnostnih sestavin
- Fair Trade
- Kosher
- No Hidrogen
- Trajno
- Vegan
- Zdrava hrana
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.