TEMNA ČOKOLADA CACAO BARRY® ORIGIN VENEZUELA 72%, - 1 kg
Temna čokoladna kuvertura Cacao Barry »Origin« Venezuela 72%
72% | VSEBNOST KAKAVA | |
41% | KAKAVOVO MASLO | |
29% | KAKAV BREZ MAŠČOBE | |
- Oblika: majhni diski Pistoles ™ Viskoznost: ****
- Okus: Hispaniola, mešanica med Forastero in Criollo čokoladami daje zelo poudarjen kakavov okus. Njena grenkoba je podaljšana s sadno in vinsko noto. Polna cvetov, ko jo rabimo za ganaše, mousse in sladolede. Zagotavlja izjemno trajen okus v ustih, note eksotičnega sadja, začimb in oliv.
- Priprava: idealna za modele, oblive, slaščičarske ganaše, mousse, polnitve pralinejev, biskvite, piškote, kreme in omake, dekoracije, sladolede in sorbete.
Vzgojena je v omejenih količinah, žetev se opravi v isti deželi, uporabi se samo najboljša, izbrana in redka kakavova semena.
Parjenje okusa:
Čokolada se najbolje druži s grappo, karamelom, lešniki, Lapsang Souhong čajem, jagodami (Mara Des Bois), rdečimi jabolkami, slovami, rdečo grenivko, pekan oreščki, kruhom iz različnih žitaric, bergamotko...
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.