MLEČNA ČOKOLADA CACAO BARRY® - LACTÉE BARRY® 35,3% - 5kg
- Vsebnost kakavovih delov: 35,3%
- Vsebnost mleka: 21,2%
- Vsebnost maščobe: 37,5%
- Barva mlečne čokolade (lestvica od 1 do 4, od svetle do temne): 1
- Oblika: majhni diski, Pistoles™
- Viskoznost: ****
Druženje čokolade
Cacao Barry Lactee Barry mlečna čokolada se najbolj poda z speculoos piškoti, javorjevim sirupom, karamelo, mandlji, lešniki, orehi, rdečim jabolkom, banano, grenivko, starim rumom, sezamom, kruhom, pimentom, currijem, muškatnim oreščkom, pinijam ...
Klasična mlečna čokoladna kuvertura, ki je na trgu že preko 20 let in še vedno zadovoljuje s svojim značajem. To je kuvertura, ki vas takoj prevzame zaradi atraktivne barve in lahkega karamelnega okusa, ki ne prekrije mlečne arome. Odličen efekt doseže ta čokolada v kombinaciji s temno.
Cacao Barry® po svoji bogati tradiciji izdeluje čokolade izključno iz kakavovih semen iz dežel, kjer je domovina kakava. Cacao Barry® nudi izjemno serijo vrhunskih čokolad, kakava in drugih čokoladnih proizvodov, ki so namenjene zahtevnim in najzahtevnejšim šefom in ljubiteljem kuhanja. Cacao Barry® sodi med vodilne proizvajalce čokolade in vela za vodečega inovatorja na tem področju.
Cacao Barry® čokolade so pakirane v bloku po 5 kg, v majhnih diskih po 5 kg ali 1 kg.
Viskoznost čokolade pomeni, kako je čokolada v stopljenem stanju tekoča, kar je odvisno od vsebnosti kakavovega masla. Bolj je čokolada tekoča, bolje se uliva, a ve v trdnem stanju zaradi tega trša. Zato vsako čokolado uporabljamo za svoj namen.
Viskoznost označujemo z zvezdicami
* dekoracije
** figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
*** oblivanje, figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
**** oblivanje, školjke pralinejev, dekoracije
***** oblivanje
* zelo viskozno
***** zelo tekoče
Vsaka zvezdica več, pomeni več kakavovega masla in bolj tekoča čokolada.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.