9/9

MLEČNA ČOKOLADA CACAO BARRY ALUNGA 41 % - 1 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 17,09  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1COQF1111
Na zalogi
18,71 
18,71  brez DDV
Naravno Q-fermentirana mlečna čokoladna kuvertura popolnega okusa, idealna za mousse in ganaše.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Karakteristika čokolade Cacao Barry ALUNGA™

  • Vsebnost kakava: 41% 
  • Vsebnost maščobe: 35,2% 
  • Vsebnost mleka: 24% 
  • Oblika: majhni diski Pistoles ™ 
  • Viskoznost: *** 
  • Okus: manj sladka mlečna čokolada z dominantnim okusom kakava in mleka. 
  • Q-fermentirana čokolada

Charles Barry je bil vizionar, ki je leta 1842 ustanovil znamko Cacao Barry®. Potoval je po celem svetu in iskal najboljša kakavova zrna za svojo čokolado. Cacao Barry® še vedno sledi njegovim stopinjam in nadaljuje iskanje najbolj čistih in intenzivnih čokoladnih okusov. Uspel nam je nov preboj v iskanju popolnih okusov. 

Prestavljamo vam nov način fermentacije, metodo, ki je ustvarila novo generacijo čokoladnih kuvertur. Po obiranju kakavovih zrn je fermentacija kritični korak za izboljšanje okusa, ki se skriva v zrnu. Cacao Barry® je odkril poseben ferment, ki je v naravi prisoten na rastlinah in zemlji kakavovih plantaž, ki prebudijo najbolj intenzivne in popolnoma čiste okuse vsakega zrna. Izbira teh naravnih fermentov in njihovo dodajanje kakavovim zrnom ustvari izjemno fermentacijo,ki daje neverjetno čistost okusov. Tako fermentirana zrna vsebujejo najbolj pol potencial okusov. 

Čokolade izbora ‘Toute la pureté de la nature’ so narejene iz najbolj čistih kakavovih zrn iz z uporabo metode Q-fermentacije ™. Z nadaljnjim postopkom rahlega praženja in pazljivega končinga so mojstri Cacao Barry®-ja pripravili tri izjemne proizvode, ki so zasijali novo luč med čokoladami. 

S čokoladami ALUNGA™, OCOA™ in INAYA™ lahko sedaj ustvarite še bolj intenzivne okuse svojih sladkih kreacij. 

Viskoznost čokolade pomeni, kako je čokolada v stopljenem stanju tekoča, kar je odvisno od vsebnosti kakavovega masla. Bolj je čokolada tekoča, bolje se uliva, a ve v trdnem stanju zaradi tega trša. Zato vsako čokolado uporabljamo za svoj namen. 

Viskoznost označujemo z zvezdicami 

* dekoracije 
** figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije 
*** oblivanje, figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije 
**** oblivanje, školjke pralinejev, dekoracije 
***** oblivanje zelo viskozno 
****** zelo tekoče 

 Vsaka zvezdica več, pomeni več kakavovega masla in bolj tekoča čokolada.

 
Lastnosti

Značke:
  • No Hidrogen
Energetska vrednost (kj):
2319.00
Energetska vrednost (kcal):
554.00
Maščobe:
36.70g
Nasičene maščobe:
22.00g
Ogljikovi hidrati:
42.80g
Od tega sladkoriji:
41.00g
Vlaknine:
4.60g
Beljakovine:
10.30g
Sol:
0.24g
Sestavine

sladkor, kakavova masa (fermentirana), kakavovo maslo, polnomastno MLEKO v prahu, posneto MLEKO v prahu, emulgator: SOJIN lecitin, aroma vanilije. Kakavovi deli najmanj 42,8%, najmanj 11,0 % delov kakavovega masla, najmanj 25,4% mlečnih delov ter 4,9% mlečne maščobe.
Alergeni

PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)

Opozorilo

Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.

Podobni izdelki
Na zalogi
17,40  brez DDV 17,40 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
7,30  brez DDV 7,30 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
38,68  brez DDV 38,68 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
88,42  brez DDV 88,42 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah