ČOKOLADA CALLEBAUT® POMARANČA - 2,5kg
Oblika: kaplice
Viskoznost: ***
Beli čokoladi smo dodali udarno oranžno barvo in osvežilen pomarančni okus.
Dodajte barve in okuse vašim sladkim kreacijam!
Dodajte vašim sladicam in desertom vznemirljivo novo dimenzijo z udarnimi barvami in vznemirljivimi okusi.
Barvne in aromatizirane čokolade v majhnih kaletih so idealen proizvod, ko želite dodati vznemirljive arome in barve vašim čokoladnim kreacijam. Čokolade so pripravljene za uporabo!
Že davno zadaj so časi, ko ste morali mešati čokolado, barvila in okuse, da ste dobili željen proizvod. Naše barven in aromatizirane čokolade so pripravljene za uporabo, samo odprite vrečko in jo stopite.
Majhne kapljice omogočajo natančno doziranje in hitro topljenje – tudi za majhne količine!
Viskoznost čokolade pomeni, kako je čokolada v stopljenem stanju tekoča, kar je odvisno od vsebnosti kakavovega masla. Bolj je čokolada tekoča, bolje se uliva, a ve v trdnem stanju zaradi tega trša. Zato vsako čokolado uporabljamo za svoj namen.
Viskoznost označujemo z zvezdicami
* dekoracije
** figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
*** oblivanje, figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
**** oblivanje, školjke pralinejev, dekoracije
***** oblivanje
* zelo viskozno
***** zelo tekoče
Vsaka zvezdica več, pomeni več kakavovega masla in bolj tekoča čokolada.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.