TEMNA ČOKOLADA CALLEBAUT® STRONG 70-30-38NV, 70% - 400 g
Karakteristika čokolade Callebaut 70-30-38NV:
- Vsebnost kakavovih delov: 70,40%
- Vsebnost kakavovega masla: 38%
- Oblika: majhni diski
- Viskoznost: ***
Callebaut STRONG 70-30-38NV čokolada ima močan in intenziven okus. Zaradi vsebnosti maščobe, je lepo tekoča in primerna za vlivanje zelo modelov in oblivanje. Viskoznost je: ***. Je idealna za zmanjšanje sladkosti, posebno v kombinaciji s lešnikovim pralinejem, nugatom, itd. Še več, velika vsebnost kakavovega masla v tej čokoladi daje proizvodom na osnovi smetane trdnejšo strukturo.
Callebaut je sinonim za čokolado po celem svetu in predstavlja najboljšo belgijsko čokolado. Največ slaščičarn in čokoladnic po svetu uporablja prav čokolade Callebaut, ki imajo izrazit belgijski karakter.
Čokolade so zelo fino mlete, kar v ustih pušča največjo možno aromo. Čokolada vsebuje izključno pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.