TEMNA ČOKOLADA CACAO BARRY® LENÔTRE LOUVRE 72% - 2,5kg
Karakteristika čokoladne kuverture: BARRY LENÔTRE LOUVRE
- Vsebnost kakavovih delov: 71%
- Vsebnost maščobe: 44,8%
- Oblika: majhni diski Pistoles ™
- Viskoznost: *****
Temna čokoladna kuvertura z grenkim čokoladnim okusom, zaokrožena in istočasno topljiva v ustih. Čokolada je bila razvita v sodelovanju z eno vodilnih kulinaričnih hiš na svetu, LENÔTRE iz Pariza.
Parjenje okusa:
Čokolada se najbolje druži s speculoos piškoti, mandlji, lešniki, orehi, kavo arabica, črnim ribezom, limono, kakavovimi zrni, sezamom.
BARRY LENÔTRE LOUVRE je izjemno topljiva v ustih, z izjemnim okusom, kar jo uvršča med najboljše čokolade nasploh. Pri nas velja za najbolj priljubljeno v rangu kuvertur.
Profil okusov
Viskoznost čokolade pomeni, kako je čokolada v stopljenem stanju tekoča, kar je odvisno od vsebnosti kakavovega masla. Bolj je čokolada tekoča, bolje se uliva, a ve v trdnem stanju zaradi tega trša. Zato vsako čokolado uporabljamo za svoj namen.
Viskoznost označujemo z zvezdicami
* dekoracije
** figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
*** oblivanje, figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
**** oblivanje, školjke pralinejev, dekoracije
***** oblivanje
* zelo viskozno
***** zelo tekoče
Vsaka zvezdica več, pomeni več kakavovega masla in bolj tekoča čokolada
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.