TEMNA ČOKOLADA CACAO BARRY® FLEUR DE CAO™ 70% -5 kg
Temna čokolada Cacao Barry FLEUR DE CAO™
- Vsebnost kakavovih delov: 70%
- Vsebnost maščobe: 41,8%
- Oblika: majhni diski, Pistoles™
- Viskoznost: ****
Okus: dolgotrajen okus kakava s sadnimi in začinjenimi notami.
Parjenje čokoladaČokolada se najbolje druži z baziliko, pasijonko, tonko, črnim ribezom, malino, rozinami, kandirano pomarančo, jabolčnim žganjem, pekan orehi, kakavovimi zrni, malinovim kisom, evkaliptusom., javorjevim sirupom.
Uporaba čokolade: za ulivanje modelov, oblive, ganaše, mousse, polnila pralinejev, biskvite, piškote, kreme in omake, dekoracije, sladolede, sorbete.
Čudovita čokolada s polno aromo in zelo vztrajnim okusom, ki ostane v ustih zelo dolgo. Njen začinjen značaj ji daje poseben karakter za pripravo sladkih in tudi slanih jedi. Kakšen izziv! Njena sadna nota daje ganašu polni sijaj, kot je na primer tartina iz čokolade in sveže poprove mete. Stopljena daje barvi žameten značaj.
Profil okusov:
Interaktivno orodje za iskanje najprimernejše čokolade za naše sestavine ali iskanje najprimernejših sestavin za našo čokolado!
Cacao Barry® po svoji bogati tradiciji izdeluje čokolade izključno iz kakavovih semen iz dežel, kjer je domovina kakava. Cacao Barry® nudi izjemno serijo vrhunskih čokolad, kakava in drugih čokoladnih proizvodov, ki so namenjene zahtevnim in najzahtevnejšim šefom in ljubiteljem kuhanja. Cacao Barry® sodi med vodilne proizvajalce čokolade in vela za vodečega inovatorja na tem področju.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.