MLEČNA ČOKOLADA CACAO BARRY® ORIGIN GANA 40% - 1 kg
Mlečna čokoladna kuvertura Cacao Barry »Origin« Gana 40%
Ta izjemna mlečna čokolada ima odločno aromo kakava, s pridihom kislosti, ki. Ima lastno dediščino brazilskih sadik kakava, pripeljanih v Gano leta 1879.
Ta mlečna kuverturna iz Gane odkriova čudovite okuse rdečega sadja in kostanja, močno aromo kakava, piškotov, medu in karamele.
- Vsebnost mleka: 21%
- Vsebnost maščobe: 39%
- Oblika: majhni diski Pistoles ™
- Viskoznost: ****
- Okus: izrazita, razločna z aromo lešnikov in noto karamele
Priprava: idealna za modele, oblive, slaščičarske ganaše, mousse, polnitve pralinejev, biskvite, piškote, kreme in omake, dekoracije, sladolede in sorbete.
Od mehko plapolajočih palmovih dreves in hladnega vetriča na obali do gostih gozdov in travnatih planjav v notranjosti, ima Gana posebno naravno dediščino. Globoko v ekvatorialnih gozdovih, tropski vročini in bogati zemlji raste intenzivno aromatičen kakav, rjavo zlato te pokrajine. Kakavova semena so v Gano prinesli iz Brazilije že leta 1879. Za čokolado smo zmešali kakav Forastero, ki ga označuje značilna močna aroma in Trinitario, ki daje kiselkasti pečat. Poroka daje izjemno mlečno čokolado: subtilno mešanico, odkrito in nežno. Lešnikova aroma in nota karamele sta zaznani pri poskušanju. Odkriti Origin Gana čokolado je užite raziskovati. Je prava izjemno razločna mlečna čokolada, srednje sladka, zelo sadna in nad vsem z zelo poudarjenim kakavovim okusom, ki pusti v ustih aromo še zelo dolgo. Idealna je za polnjenje pralinejev, čokoladne mousse in tudi za ulivanje modelov in tablic. Vzgojena so v omejenih količinah, žetev se opravi v isti deželi, uporabi se samo najboljša, izbrana in redka kakavova semena.
Parjenje čokolade:
cimet, speculoos, ingverjev kolač, žafran, janež, meta, hruške, Yuzu, rozine, pasionka, zeleno jabolko, zlati in rdeči delišes, Cointreau, javorjev sirup, med, karamela, mandlji, orehu, sezam, kava Java Arabica, pomarančni cvetovi, jurčki, izvleček sladu.
To so odlike »Origin« in »Rare Origin« redkih čokolad z geografskim poreklom., ki so ena od Cacao Barry-jevih najstrožje čuvanih skrivnosti. Opravka imamo z izjemnimi čokoladami, ki se razlikujejo od pokrajine do pokrajine. Lega, podnebje, zemlja, način vzgoje, vse to vpliva na preko 400 sestavin, ki so v čokoladi in vsa ta razlika se na koncu zazna v izjemnih čokoladah, ki so tako različne ena od druge. Isti recept, druga čokolada, popolnoma nov proizvod.
Uživajte v najbolj izbranih čokoladah. Cacao Barry® »Origin čokolade so pakirane po 1 in 5 kg.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.