NEMOX GELATO CHEF 3L AUTOMATIC i-GREEN
GELATO CHEF 3L AUTOMATIC i-GREEN
Gelato Chef je majhen profesionalni aparat za izdelavo sladoleda z odstranljivo posodo in funkcijo shranjevanja.
- Proizvede 0,8 kg (1,5 l.) v približno 25/39 minutah. 1,7 kg (2,6 l.)
- Odstranljiva posoda iz nerjavečega jekla
- Možnost izdelave sladoleda v fiksni in odstranljivi posodi
- Lopata iz nerjavečega jekla z zamenljivimi vložki.
- Električna absorpcija 160W
Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green je bil razvit tako za ljubitelje sladoleda kot za restavracije in mala podjetja, ki želijo vključiti proizvodnjo obrtnega sladoleda z omejenimi naložbami brez žrtvovanja kakovosti.
Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green je rezultat več kot 30 let izkušenj pri oblikovanju in proizvodnji aparatov za sladoled za profesionalno in domačo uporabo.
Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green je super kompakten iz nerjavečega jekla, opremljen s funkcijo samodejnega shranjevanja sladoleda, ki vam omogoča, da ohranite sladoled pri idealni temperaturi in konsistenci za serviranje.
Stroj je opremljen z zmogljivim kompresorjem in priročnim odstranljivim napajalnim kablom. Hlajenje je zračno.
Priprava in shranjevanje sladoleda še nikoli ni bila lažja! Z Gelato chefom 3L AUTOMATIC lahko proizvedete 850 g. sladoleda v 25-30 minutah v fiksni in v izvlečni posodo, obe iz nerjavečega jekla 18/10.
Delovanje stroja je zelo prilagodljivo, omogoča delo v ročnem ali avtomatskem načinu.
ROČNO DELOVANJE
V ročnem načinu ima uporabnik popoln nadzor nad funkcijami stroja.
Elektronski sistem nadzoruje gostoto sladoleda tako, da blokira mešalo, ko postane masa preveč konsistentna. Kompresor še naprej deluje.
Upravljavec se lahko zdaj odloči, ali bo stroj izklopil ali preklopil v samodejni način shranjevanja.
AVTOMATSKO DELOVANJE
V samodejnem načinu je upravljanje funkcij stroja v celoti zaupano sofisticirani krmilni elektroniki. Ob zagonu preprosto aktivirajte gumb za shranjevanje. To bo aktiviralo cikel zamrzovanja in ko bo sladoled prave konsistence, se bo aktivirala faza konzerviranja. Skladiščni cikel, ki ga upravlja programska oprema, bo zagnal mešalo in kompresor glede na gostoto mase, da bo ohranil idealno konsistenco za storitev. Da bi vedno uživali v sladoledu odlične kakovosti, je bolje, da shranjevanja v posodi ne podaljšate za več kot 8 ur.
Nekaj koristnih nasvetov:
Za pripravo sladoleda in sorbetov ne dodajte več kot 800 g mešanice, da med mešanjem omogočite pravilno povečanje prostornine.
Priporočljivo je, da zmes vlijete pri temperaturi med + 10 ° C in + 20 ° C. Pri višjih temperaturah bi se lahko tudi čas obdelave znatno povečal.
Preden zmes vnesete v košaro, je priporočljivo, da se 5 minut pred začetkom proizvodnega cikla predhodno ohladite s pritiskom na gumb kompresorja. Med eno in drugo pripravo je priporočljivo, da stroj pustite počivati kratek čas (približno 10 minut).
Zeleno "srce", vam omogoča, da delujete ekološko, učinkovitejši način in prihranite električno energijo ob spoštovanju okolja.
Vključeni dodatki:
- odstranljiva košara 2 l. iz nerjavečega jekla
- lopatica za sladoled
- merilna žlica
- mešalno rezilo za fiksno košaro
- mešalna lopatica za odstranljivo košaro
Tehnični podatki | CHEF 3L AUTOMATIC | CHEF 5L AUTOMATIC |
Električna napetost | 220-240V, 50/60 HZ | 220-240V, 50/60 HZ |
Električna moč | 160 W | 250 W |
Zračno hlajenje | • | • |
Indukcijski motor | 65 obr/min | 65 obr/min |
AISI 304 nerjavno jeklo mešalna posoda | 2,0 litra | 2,5 litra |
Dodatna posoda | 2,0 litra | 2,5 litra |
Največja količina sestavin | 0,8 kg / 1,2 litra | 1,0 kg / 1,5 litra |
Največja proizvodnja | 1,7kg/h - 2,6 l/h | 2kg/h - 3l/h |
Čas priprave | 30-35 minut | 20-30 minut |
Samodejni preklop na funkcijo shranjevanja | da | da |
Ohišje | Nerjavno jeklo | Nerjavno jeklo |
Dimenzije aparata (Š/D/V) | 40x32x30cm | 45x32x31,5 cm |
Masa aparata | 15,6 kg | 21,7 kg |