9/9

SO GOOD MAGAZINE #33

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 28,57  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNSG33
Na zalogi
30,00 
30,00  brez DDV
So Good... revija #33 predstavlja najnovejše inovacije na področju slaščic in čokolade, v kateri sodeluje 22 svetovno priznanih mojstrov. Odkrijte edinstvene bonbone, kreacije na rastlinski osnovi in najsodobnejše tehnike. Obvezen pripomoček za profesionalce!
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Da se predstavim, sem So Good... revija št. 33. Pravkar so me objavili. Ekipa Books for Chefs se je z mano ukvarjala šest mesecev. Vložili so veliko svojega časa in predvsem veliko truda, da sem postala privlačna, zanimiva, dobro dokumentirana revija ... enakovredna svojim predhodnicam. Vem, da so z rezultatom zadovoljni.

Ponujam vam odgovore sedmih izjemnih čokoladnic na naš tako dober ... izziv norih, nekonvencionalnih, nemogočih, nepredvidljivih čokolad. Te kreacije so nore stvari, kot so čokolade s platnom Andreja Dubovika, gastro potovanje Melisse Coppel, „od krave do bombona“ Adriána Ciaurriza, fantazije Anthonyja Harta, bonboni s kaviarjem in rogljički Chrisa Forda, planeti Luca Crusellasa in bonboni Francisca Migoye, ki nastanejo v ustih.

Predstavljam vam tudi nekaj primerov širjenja rastlinskega sveta v slaščičarstvu, in sicer stvaritve Gabrieleja Rive, Italijana in Newyorčanke, ki živi v Tokiu, mlade in obetavne francoske chefinje Virgilie Lebigre ter strastne japonske chefinje Yukie Noguchi. Iz Združenih držav vam poleg Chrisa Forda predstavljam tudi delo in zgodbe dveh slavnih osebnosti: Tatum Sinclair s svojim popolnim piškotom in ponosno zagovarja delo živinorejcev in proizvajalcev mleka.

Pripovedujem tudi o življenju in delu Erike Abe iz restavracije Benu v San Franciscu, ki je pripravila ameriško-korejske sladice. In Romainu Dufourju, glavnemu kuharju Čokoladne akademije v Chicagu, ki svoje testo pregiblje in pregiblje, da ustvari kose vzvišene lepote. Iz Poljske sta me obiskala še dva predstavnika. Paniforemka nam pokaže košček svoje umetnosti, ki jo opredeljuje kot žensko, „nežno, raznoliko, presenetljivo, intrigantno, preprosto in hkrati zapleteno“.

Kamil Szulc, vodja poljske Chocolate Academy miji, medtem ceni ustvarjalno svobodo in privlačnost, ki jo predstavlja določena mera kaosa. Na mojih straneh boste našli še dve ženski kuharici: Ingrid Serra, ki ponuja novo korenčkovo torto brez sladkorja, izdelano iz encimov, in Sajana Patel, ki nam pripoveduje o svoji ljubezenski zgodbi s kakavom v Indiji prek svojega podjetja La Folie v Mumbaju.

Vabim vas, da odkrijete eno najbolj zanimivih restavracij današnjega časa, Hommage (Tokio) Noboruja Araija, ki nas vabi, da uživamo v refleksivni sladici na osnovi vode, ki ustvarja do štiri različne teksture tekočega elementa. Vabim vas tudi na rojstvo nove čokoladne kuverture Macambo Davida Chamorra in Christiana Domíngueza, ki nam predstavita tudi njegovo uporabo. Končni dotik je slastna predstava sladic v ritmu flamenka, kitar in stopic, ki jo vodi kuhar David García iz Corral de la Morería v Madridu.

Spremlja me 22 mojstrov, od tega osem žensk, kar je dober primer naraščajoče in bogatejše prisotnosti žensk v svetu slaščičarstva. Teh 22 chefov mi je omogočilo obstoj.

Pokličite me in prišla bom, kamorkoli boste! Kmalu se vidimo!

 

Jezik: Angleščina

Avtor/i: Oglejte si povzetek

Objavljeno v: januar 2025

Teža: 1,960 kg

 

Vsebina

  • Anthony Hart | Fantazijski svet
  • Melissa Coppel | Gastronomsko potovanje
  • Andrey Dubovik | Nekonvencionalna orodja
  • Lluc Crusellas | Nezemeljski
  • Francisco Migoya | Dve sladki ekscentričnosti in tri vrline
  • Chris Ford | Ustvarjalnost z osnovami
  • Adrián Ciaurriz | Od krave do bombona
  • Gabriele Riva | Vodenje z zgledom
  • Virgilia Lebigre | Vlak v prihodnost
  • Kamil Szulc | Določen red
  • Ingrid Serra | Tiskane inovacije
  • Antonio Bachour |Na meji
  • Tatum Sinclair | Proti toku
  • Paniforemka | Vzhodne rože
  • Noboru Arai | Prefinjen „hommage“ naravi
  • Yukie Noguchi | Radovednost je dala mački moč
  • Erica Abe | Kaj se zgodi v San Franciscu...
  • Romain Dufour | Okusi pekarne
  • David Chamorro in Christian Domínguez | Macambo, rojstvo novega couverture
  • Sanjana Patel | Indijska čokolada (in srce)
  • David García | Čustveni tobogan
Podobni izdelki
Na zalogi
Promotion
29,90  23,92  brez DDV 23,92 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
Promotion
30,00  24,00  brez DDV 24,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
Promotion
29,00  23,21  brez DDV 23,21 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
- 20%
Promotion
26,00  20,80  brez DDV 20,80 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah