9/9

SO GOOD MAGAZINE #30

CENA NA ENOTO: 28,57  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNSG30
Na zalogi
30,00 
30,00  brez DDV
Najboljša revija za " HAUTE PÂTISSERE"
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Zaključili smo prvih 30 številk, odkar je januarja 2009 luč sveta ugledala prva SoGood revija. Danes je naša publikacija znana na vseh celinah, spoštuje nas na tisoče in tisoče bralcev iz različnih kultur, ki prispevajo k prepoznavnosti stroke, Ponosno trdijo, da je revija v vrhu gastronomije. To številko smo izkoristili tudi za uvedbo nekaterih sprememb v oblikovanju in postavitvi revije, da bi nekoliko osvežili videz, ne da bi pri tem izgubili slog in osebnost.

revija so good.. #30 se osredotoča na generacijo strokovnjakov, ki so v svojih tridesetih letih. To so naši tridesetletniki, strokovnjaki, ki so si že pridobili izkušnje in občutek odgovornosti, vendar ohranjajo nedotaknjeno ustvarjalno sposobnost ter okus za inovacije in prenovo. V reviji So good ... #30 so tako zanimivi članki, kot so torte, ustvarjene z umetno inteligenco, koktajli, ki se jedo, in sladice, ki se pijejo, sladice iz divjih rastlin, užitna voda, uporaba encimov za izkoriščanje vsega sadja, tehnika za kar najboljši izkoristek glazur, intervju z Amauryjem Guichonom, najbolj priljubljenim slaščičarjem na svetu, z 11. 5 milijoni sledilcev na IG, mandarinina pomaranča Mont Blanc, torta v obliki rože, narejena brez kalupov, tehnike nanašanja sladkarij na površino torte ... in še veliko več.

Podrobnosti


  • 20 mojstrov 14 različnih narodnosti, med njimi sedem ženskih slaščičarskih mojstric.
  • Deset intervjujev
  • 50 ekskluzivnih kreacij z ustreznimi recepti
  • 165 fotografij tort, sladic, posameznikov, prigrizkov, sladoleda, pečenega testa, omak, moussov, koktajlov ...
  • navodila korak za korakom, tehnike, kose, podrobnosti ...
  • 312 strani najbolj avantgardnih slaščic na svetu

 

  • ISSN2013-2034
  • Jezik: angleški
  • Avtorji: v povzetki
  • Platnice; poltrde
  • 312 strani
  • Izdano v 2023
  • Teža: 2.1 kg

 

Amaury Guichon | Chosen

Martin Diez | The triple play

Dinara Kasko | AI, an inevitable ally 

Jesús Escalera | A decade of wonders

Natalie Eng | Quiet sophistication

Juan Gutiérrez | The path of dreams

Lluc Crusellas | By right

René Frank | The boost that dessert deserves

Francisco Moreira | Meaningful

Long Ming Ai | Black, pink and citrus

Samuel Ducrotoy | Fresh air

David Gil | Enzymes reach desserts and ice creams 

Blanca del Noval |Wild Pantry

Jesús Camacho | Island bites 

Luis Amado | Pushing the limits or raising the bars

Yelene Anter | A little bit of science and a lot of art

Ksenia Penkina | A brilliant ending 

Tejasvi Chandela |The mithai touch

Mineko Kato | Desserts for a better future

Xavi Donnay | For small and delicate patisserie

Podobni izdelki

Dobavljivo/ni na zalogi

26,00  brez DDV 26,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
26,00  brez DDV 26,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
29,00  brez DDV 29,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
26,00  brez DDV 26,00 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah