SO GOOD MAGAZINE #21
Davide Comaschi, Johan Martin, Frank Haasnoot, in Yann Couvreur so se zbrali v 21 izdaji in delili svojo vizijo peciva, tako odnos do dinamičnega sektorja, svoje kreativne metode in željo po inovacijah. Izdaja z alternativnimi članki, kot so izkušnje petih novih slaščičarjev MOF, delo spektakularne šole Wang Sen v Šanghaju z 12 kampusi in 3000 dijaki na leto ali raziskave o ganaših, ki jih je razvil Ramon Morató z Anne Cazor. Drugi odlični strokovnjaki prikazujejo več kulinaričnih stilov in stavijo na lokalno kulturo, ter želijo ponovno pridobiti tisto, kar je gurmansko, geometrijsko uravnotežene predstavitve in še veliko več.
VSEBINA
- Kirsten Tibballs Happy birthday, so good..
- Jiro Tanaka Chocolate Japanesque
- Johan Martin Slow viennoiserie
- Yann Couvreur Exactly what it looks like
- Frank Haasnoot The living pastry
- Davide Comaschi Double success
- Alexis Bouillet The piping bag and the spatula
- Juan Contreras A long journey to the sweet side
- Nicolas Belorgey Books full of nostalgia
- Attila Meinhart A culinary touch
- Xavi Donnay Mini priority
- Richard Hawke A dialogue with the ingredients
- Pascal de Deyne Nature in mouth
- Essence, by Espaisucre, High school desserts
- Miko Aspiras Stories from the Philippines
- Jose Romero The Panettone inside and out
- Anna Bolz Hitting all the right notes
- Tidbits
- Ramon Morató & Anne Cazor A new look at chocolate ganache
- MOF 2018 Five of a kind
- Wang sen The western style agitator in China
- Jerome Falyosc The recipe of a chef’s portrait