SO GOOD MAGAZINE #17
Ko boste dragi bralci prejeli to revijo so good .. magazina, boste opazili nekaj sprememb v smislu oblikovanja in postavitve. Ideja je bila, da se z manjšimi spremembami osveži estetika, vendar seveda brez izgube identitete, ki je bila ustvarjena poklonu dobrim sladicam in pecivu v vsem svojem sijaju. Po osmih letih od našega rojstva je to še vedno naš osnovni cilj. Še vedno smo zainteresirani predstavljati zahtevne, nadarjene, ustvarjalne, predvsem pa strastne chefe, kjerkoli se že nahajajo.
Smo izjemno zadovoljni, da se naš pristop ujema z mnogimi strokovnjaki po svetu, katerih pripombe nas spodbujajo, da nadaljujemo naše prijetno delo. V tem iskanju smo se ponovno pridružili enemu največjih predstavnikom sodobne francoske avantgarde, Guillaumu Mabilleau. Pozdravljamo tudi enega izmed velikanov, Cédrica Groleta. Hvaležni smo, da je prav za nas v Paris prišel Pirre Marcolini, da smo z njim lahko imeli razgovor. Cenimo občutljivost velikega japonskega mojstra Junichija Mitsuborija. Paco Torreblanca je s svojo vizijo še vedno en korak naprej, William Werner išče izzive v sebi in svojem "Craftsman and Wolves" ... in še veliko novih talentov v novem so good .. magazinu #17 katerega, kot smo omenili, smo subtilno osvežili.
V #17 izvodu revije So Good se predstavljajo:
Guillaume Mabilleau, Pierre Marcolini, William Werner, Cédric Grolet, Rasmus Kofoed, Søren Selin, Jonathan Kjølhede Berntsen, Rafael Delgado, Paco & Jacob Torreblanca, Gregory Doyen, Junichi Mitsubori, Luciano García, Ikarus restaurant, Stephanie Prida, Roberto Cortez, Javier Guillén, Darren Purchese, Yun Eun-Young, Daniel Álvarez, Abel Bravo, Gérard Dubois, FOUR in ONE.
Vsebina
- Guillaume Mabilleau, The elegance of new French vanguard
- Pierre Marcolini, When inspiration comes from a cocoa bean
- William Werner, A Pastry Chef for all Seasons
- Cédric Grolet, Essential in taste, virtuoso in finishes
- Rasmus Kofoed, Søren Selin, Jonathan Kjølhede Berntsen, Northern tides
- Rafael Delgado, Cooking desserts
- Paco & Jacob Torreblanca, Insights 2017
- Gregory Doyen, Sweet seduction
- Junichi Mitsubori, World of Wagashi. Passion in the serenity.
- Luciano García, A Modern feel
- Ikarus restaurant, The world in one single space
- Stephanie Prida, California Dreamin
- Roberto Cortez, Edible perfume
- Javier Guillén, Breaking the mirror
- Darren Purchese, Versioning oneself
- Yun Eun-Young, Korean-Style Éclairs, always crisp and fresh
- Daniel Álvarez, The air of happiness
- Abel Bravo, New land
- Five New York stories
- Tidbits
- Gérard Dubois, That strong and barely controllable emotion
- FOUR in ONE, Creativity with knowledge