Košarica je prazna
SO GOOD MAGAZINE #13
O izdelku
Prispevki
- christophe adam, najbolj divje utripanje
- jerome landrieu, trdo delo kot najboljša strategija
- patrice demers, vsakdan preizkušamo naše meje "
- darren purchese, ekskluzivna in ekstravagantna sladica noči
- leonardo di carlo, olivno olje v testu
- jordi bordas, močan, lahek in preračunan, Pâtisserie B • koncept
- yves scherrer, praktično in čustveno
- pierre françois roelofs, slaščičarna ven iz cevi
- hiroyuki emori, nič nemogoče s sladoledom
- antony prunet, igraj sladko
- pascal caffet, čaščenje okusa
- motohiro inaba & rio asano, wagashi v svetu
- daniel texter, prilagajanje instinkta
- ernst knam, postati dolgčas je nemogoče
- enric rovira, 20 let izumljanja čokolada
- ramon morato, senzorični bonboni
- oriol balaguer, ujet med strogostjo in ustvarjalno svobodo
- raúl bernal, kjer je koruza?
- olivier fernández in saray ruiz, strašilni gozd
- josep maria ribe, znotraj in zunaj
- carles mampel, stalna metamorfoza
- miquel guarro, iztiskanje ustvarjalnosti
- scott zelena, življenje tekmovalnosti na visoki ravni
- jürgen koens, slaščičarski klub, multi-prostor prihodnosti
- the french pastry school, 20, obletnica