9/9

THE SECRETS OF ICE CREAM - ANGELO CORVITTO

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 100,00  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LISL002

Dobavljivo/ni na zalogi

105,00 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • 3 x 33.72€
  • 6 x 17.01€
105,00  brez DDV
Ena najboljših knjig o sladoledu na trgu s podrobnimi opisi postopkov, kalkulacijami in recepti iz Angela Corvitta. Obvezno čtivo za vse, ki se ukvarjate s sladoledi.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

"Skrivnost sladoleda, sladoled brez skrivnosti"

Avtor: Angelo Corvitto

Knjiga vas popelje v svet idealnega sladoleda in vas zapelje ne glede na stopnjo znanja v izdelavi sladoleda. Ko jo boste prebrali boste obvladali koncept sladoleda in njegove terminologije kot je AFP, SP. Lahko preživimo kar nekaj ur teoretiziranja z Angelom o tem, kako narediti najboljši sladoled. Ko boste našli odgovore na vprašanja si boste sami znali izdelati svoj najboljši sladoled.

Sladoledna igra ni nič drugega kot dobro opredeljene rigorozne metode, popolnoma zgrajene, katerih namen je pripraviti najboljši možni sladoled. Opisane metode so posledica dolgih let v tem poklicu, izkušenj in predvsem posledica neskončnega nemira strokovnjaka, ki je raziskoval svak dan svojega življenja.

 »Skrivnost sladoleda. Sladoled brez skrivnosti!, kot je naslov knjigi, je veliko več kot preprost sladoledni pripomoček. To je v bistvu praktična knjiga s katero lahko vsak gastronom (kuhar, slaščičar, gostinec …)naredi svoj najboljši sladoled in ga prilagodi svojim lastnim potrebam.

Knjiga vsebuje temeljite analize vseh sestavin, procesov, temperatur, shranjevanja sladoleda v popolnoma razumljivem jeziku.

 Ta knjiga je neprecenljivo orodje!


51dad36b-6e6c-4094-954d-10f4505058312   Vpogled v knjigo (pdf) 


 homepage
Podobni izdelki
29,00  brez DDV 29,00 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
Na zalogi
30,68  brez DDV 30,68 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
36,44  brez DDV 36,44 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

36,44  brez DDV 36,44 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah