9/9

ARTISANAL ICE CREAM RECIPE BOOK

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 27,62  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LISL001

Dobavljivo/ni na zalogi

29,00 
29,00  brez DDV
Grupa Vilbo je izdala prvo veliko knjigo o sladoledu z recepti najboljših mojstrov.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

recetario-helado-portada

Grula Vilbo je izdala odlično knjigo, zbirko receptov iz prestižne revije Arte Heladero, ki se že več kot 30 let ukvarja s sladoledi. Knjiga združuje več kot 200 receptov, ki so se v zadnjih letih pojavili v reviji. Organizirani so v 13 skupin in podprti s tehničnimi procesi, ki so bili uporabljeni pri pripravi sladoledov, ki sta jih napisala Paoblo Galiana in Enrique Coloma.

Sladice, sorbeti, sladoledi, zmrzline in drugi pomembni elementi, ki spremljajo sladoled, marmoriziranje, pecivo, premazi in še veliko več, vse to je na 199 straneh knjige. To je verodostojna zbirka najboljših v svetu sladoleda. Vključno z najnovejšimi trendi, ki izhajajo iz izkušenj najbolj znanih strokovnjakov. Odlična zbirka receptov o sladoledu je temeljno orodje, ne le za tiste, ki želijo biti vključeni v to čudovito sladico, temveč tudi za tiste, ki iščejo uporaben vodnik o tem, kako ustvariti popoln recept z uporabo najbolj izvirnih kombinacij. Knjiga je posebej zasnovana za današnje strokovnjake sladoleda. 

Tehnične informacije

  • 217 receptov
  • 81 profesionalcev
  • 13 skupin sladoleda in dodatkov
  • 199 strani
  • Jezik: španski/angleški

 

L1857ALT

L1857ALT2

 

 

 

Podobni izdelki
105,00  brez DDV 105,00 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
Na zalogi
30,68  brez DDV 30,68 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
41,00  brez DDV 41,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
29,90  brez DDV 29,90 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah