ARTISANAL ICE CREAM RECIPE BOOK
Grula Vilbo je izdala odlično knjigo, zbirko receptov iz prestižne revije Arte Heladero, ki se že več kot 30 let ukvarja s sladoledi. Knjiga združuje več kot 200 receptov, ki so se v zadnjih letih pojavili v reviji. Organizirani so v 13 skupin in podprti s tehničnimi procesi, ki so bili uporabljeni pri pripravi sladoledov, ki sta jih napisala Paoblo Galiana in Enrique Coloma.
Sladice, sorbeti, sladoledi, zmrzline in drugi pomembni elementi, ki spremljajo sladoled, marmoriziranje, pecivo, premazi in še veliko več, vse to je na 199 straneh knjige. To je verodostojna zbirka najboljših v svetu sladoleda. Vključno z najnovejšimi trendi, ki izhajajo iz izkušenj najbolj znanih strokovnjakov. Odlična zbirka receptov o sladoledu je temeljno orodje, ne le za tiste, ki želijo biti vključeni v to čudovito sladico, temveč tudi za tiste, ki iščejo uporaben vodnik o tem, kako ustvariti popoln recept z uporabo najbolj izvirnih kombinacij. Knjiga je posebej zasnovana za današnje strokovnjake sladoleda.
Tehnične informacije
- 217 receptov
- 81 profesionalcev
- 13 skupin sladoleda in dodatkov
- 199 strani
- Jezik: španski/angleški