9/9

ARTISANAL ICE CREAM RECIPE BOOK

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 27,62  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LISL001

Dobavljivo/ni na zalogi

29,00 
29,00  brez DDV
Grupa Vilbo je izdala prvo veliko knjigo o sladoledu z recepti najboljših mojstrov.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

recetario-helado-portada

Grula Vilbo je izdala odlično knjigo, zbirko receptov iz prestižne revije Arte Heladero, ki se že več kot 30 let ukvarja s sladoledi. Knjiga združuje več kot 200 receptov, ki so se v zadnjih letih pojavili v reviji. Organizirani so v 13 skupin in podprti s tehničnimi procesi, ki so bili uporabljeni pri pripravi sladoledov, ki sta jih napisala Paoblo Galiana in Enrique Coloma.

Sladice, sorbeti, sladoledi, zmrzline in drugi pomembni elementi, ki spremljajo sladoled, marmoriziranje, pecivo, premazi in še veliko več, vse to je na 199 straneh knjige. To je verodostojna zbirka najboljših v svetu sladoleda. Vključno z najnovejšimi trendi, ki izhajajo iz izkušenj najbolj znanih strokovnjakov. Odlična zbirka receptov o sladoledu je temeljno orodje, ne le za tiste, ki želijo biti vključeni v to čudovito sladico, temveč tudi za tiste, ki iščejo uporaben vodnik o tem, kako ustvariti popoln recept z uporabo najbolj izvirnih kombinacij. Knjiga je posebej zasnovana za današnje strokovnjake sladoleda. 

Tehnične informacije

  • 217 receptov
  • 81 profesionalcev
  • 13 skupin sladoleda in dodatkov
  • 199 strani
  • Jezik: španski/angleški

 

L1857ALT

L1857ALT2

 

 

 

Podobni izdelki

Dobavljivo/ni na zalogi

105,00  brez DDV 105,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
30,68  brez DDV 30,68 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
41,00  brez DDV 41,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
29,90  brez DDV 29,90 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah