FOUR IN ONE
FOUR IN ONE
Štirje izjemni chefi, zbrani okoli Chocolate Academy Centra v Barceloni predstavljajo svoje delo v eni samo izjemni knjigi. Vsebina je razdeljena na štiri glavne tematske sklope: sladice, čokolada, deserti, artistika. Na voljo je tudi slastna zgodba o dveh desetletjih delovanja Chocolate Academy Centra v Barceloni, ki je prav tako velika zgodovina tega sektorja in jo protagonisti knjige opisujejo v prvi osebi.
Ramon Morato, Josep Maria Ribe, Raúl Bernal in Miquel Guarro so veliko več kot štirje avtorji. So homogena skupina, ki uspeva s svojimi razlikami in posameznimi osebnostmi. Skupaj združujejo svoje razlike in štiri lastnosti, kar je resnično izjemno in skorajda neponovljivo.
Skupaj 432 strani talenta, kreativnosti, modernosti in dobrega okusa in seveda s čokolado v sredini, kar vse skupaj potiska preko meja. Knjiga ima vse sestavine, da postana velika referenca v današnjem slaščičarstvu.
Lastnosti:
- 72 neprimerljivih stvaritev in več kot 300 receptov,
- teorija, tehnika, pr9ocesi korak po koraku.
- Jezik: angleški/španski,
- 432 strani.
- Avtorji: Ramon Morato, Josep M. ribe, Raúl Bernal in Miguel Guarro.