VANILIJA V PRAHU PLANIFOLIA BLACK BOURBON EUROVANILLE - 250 g
Po temeljiti selekciji se stroki fino zmeljejo v droban prah.
Vanilija v prahu je odlična za aromatiziranje čokolade. Uporablja se tudi za piškote, biskvite, torte, sadne pireje, makrone. Včasih se tudi uporablja za sladolede, crème brûléeje in kremaste deserte.
Priporočamo doziranje 3 do 5 g na 1 kg mase.
VANILIJEVI STROKI - vakuumsko pakirano
Vanilija Planifolija Poreklo: Madagaskar BOURBON
Poreklo: Indija (vzgojeno Eurovanille Indija)
Vanilija Tahitensis Poreklo: Papua Nova Gvineja
Poreklo: Tahiti
Eurovanille je vodilni evropski ponudnik odlične in 100% naravne vanilje. z lastnimi plantažami v Indiji in na Madagaskarju. Preko 6000 restavracij po celem svetu vsakodnevno uporablja proizvode Eurovanille. Med njimi tudi najboljši: Pierre Gagnaire (Francija), Fat Duck (Anglija), La Calandre (Italija), Martin Barasategui (Španija).
Na našem trgu smo z Eurovaniljo prisotni že skoraj 15 let. Odlične Bourbon in Tahiti vanilje uporabljajo tudi številni naši kuharji, slaščičarji in sladoledarji. Poleg vanilije v različnih oblikah nudi Eurovanille tudi številne proizvode, ki so zaradi svoje kvalitete in zelo konkurenčne cene pri nas zelo priljubljeni: žafran, razni oreščki, posebno izjemno zelena pistacija iz Irana, odlična mandljeva moka za piškote in mandljeve biskvite, začimbe in paste.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.