STROKA BOURBON VANILJE BIO MADAGASKAR V STEKLENI TUBI - 2 kos
Črna bourbon vanilja sorte Planifolija iz Madagaskarja ima karakterističen okus vanilje in sadja ter močno zaokroženo aromo. Dolžina strokov 17-19 cm.
Možna pojava kristalov vanilina na površini, je znak kvalitete. Stroki so celi, fleksibilni, polni, svetleči in temno rjave barve.
Stroki so idealni za mlečne proizvode, sladoled, kreme, in pripravo čokolade. Priporočamo vročo infuzijo, da sprostimo največji del arome in okusa.
Navodilo: 2 stroka/l za mlečne proizvode, 4 stroki /l za čokolado, 2,5 stroka/l za sladoled in kreme.
Eurovanille je vodilni evropski ponudnik odlične in 100% naravne vanilije. z lastnimi plantažami v Indiji in na Madagaskarju. Preko 6000 restavracij po celem svetu vsakodnevno uporablja proizvode Eurovanille. Med njimi tudi najboljši: Pierre Gagnaire (Francija), Fat Duck (Anglija), La Calandre (Italija), Martin Barasategui (Španija).
Na našem trgu smo z Eurovanille prisotni že skoraj 10 let. Odlične Bourbon in Tahiti vanilije uporabljajo tudi številni naši kuharji, slaščičarji in sladoledarji. Zaradi izjemne kvalitete in odlične cene!
Poleg vanilje v različnih oblikah nudi Eurovanille tudi številne proizvode, ki so zaradi svoje kvalitete in zelo konkurenčne cene pri nas zelo priljubljeni: žafran, razni oreščki, posebno izjemno zelena pistacija iz Irana, odlična mandljeva moka za piškote in mandljeve biskvite, začimbe in paste.
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.