Spaghetti Farro BIO RUSTICHELLA D’ABRUZZO - 500 g
ŠPAGETI DVOZRNICE, STARODAVNEGA ŽITA (Triticum dicoccum)
Iz polnovredne moke ekološke pridelave
Linija Rustichella d’Abruzzo iz starodavne pšenice dvozrnice (Triticum spelta) je debitirala leta 1991, ko je bil naš izdelek nagrajen z »Najnovejšim izdelkom leta v Italiji« in podrl rekord v prodaji v ZDA, potem ko je članek New York Timesa poročal o posebnostih dvozrnice. Špageti so kot nalašč za kosila, kjer se okus in lahkotnost zlijeta v enem trenutku. Za ljubitelje čili paprike jih priporočamo z ekološko omako Rustichella “all’ Arrabbiata” z malo surovega ekološkega ekstra deviškega oljčnega olja Rustichella, za ljubitelje nežnih okusov pa z ekološko omako Rustichella “Pomodoro e Basilico”.
Čas kuhanja: 9-11 minut.