INSTANT MOUSSE NEUTRAL SOSA - 600 g
Instant mousse omogoča zelo hitro pripravo sadnih ali klasičnih moussov. Povsem naraven izdelek je narejen iz živalske želatine, dekstroze in maltodekstrina. Proizvod vmešamo v sadni pire ali poljubno tekočino pri temperaturi nižji od 40°C. Energično zmešamo, najbolje s paličnim mešalcem ter dodamo pol-stepeno smetano.
Uporaba:
za pripravo moussov in bavarskih krem na osnovi sadnih pirejev in infuzij.
Doziranje:
- 160 g/ kg za pripravo moussov,
- 30-50g/ L sveže smetane za stabilizacijo.
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.