KORUZA POSUŠENA - SOSA - 150 g
Liofilizacija je naraven postopek izparevanja vode oziroma sušenja sadja in zelenjave pri nizki temperaturi s pomočjo vakuuma. Izkorišča se fizikalno lastnost vode, ki lahko izpari v vakuumu že pri samo 15°C. Pri tem se v hrani ohranijo vse prehranske vrednosti, encimi, barva in okusi.
S sadjem in zelenjavo v prahu lahko delamo poljubne koncentracije okusov in s tem kulinarične presežke.
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.