TAGLIOLINI S TARTUFI TartufLanghe - 250 g
Jajčne testanine s tartufi (Tuber aestivum Vitt.), narejene ročno.
Jajčni rezanci so izdelani po obrtniških metodah, valjani in pakirani ročno. Naše testenine so bronasto ekstrudirane, valjane in rezane z nožem: vsi ti postopki zagotavljajo posebno elastično konsistenco in odlično obstojnost med kuhanjem.
Odlične se s stopljenim maslom in nekaj lističi svežega žajblja ali v kombinaciji z začimbami Tartuflanghe: „Bouquet“ maslo s tartufi, Crema di Funghi Porcini e Tartufo, ‚Oro in cucina‘ ekstra deviško oljčno olje z belimi tartufi. Te testenine so idealne za izboljšanje svežih tartufov.
Nasvet kuharja: Tagliolini se kuhajo v 2 litrih slane vrele vode približno 3-4 minute. Odcedite al dente in jih v ponvi zmešajte s koščkom stopljenega masla ali po okusu začinite z oljčnim oljem ali omako. Testenine postrezite vroče, potresene z naribanim sirom.