CAFE CROKINE™ CACAO BARRY® - 5kg
Karakteristika proizvoda: Café Crokine™
Nov proizvod Cacao Barry-ja, ki osvaja svet. Enkratna pasta iz bele čokolade, kave in hrustljavih koščkov karameliziranih kakavovih zrn.
Proizvod je idealen za polnjenje pralinejev in pripravo moussov s hrustljavo strukturo.
Proizvod je pripravljen za uporabo.
Cacao Barry je pripravil izjemno linijo superiornih čokoladnih proizvodov, ki so narejeni iz sestavin najvišje kvalitete in za uporabo med profesionalci. Ustvarili smo vrsto proizvodov, ki so pripravljeni za uporabo in vam prihranijo ogromno vašega dragocenega časa in hkrati zadovoljijo vse vaše potrebe po odličnih proizvodih. Tako smo razvili izjeme proizvode kot sta: Pailleté Feuilletine™ in Brillance Noire. Cacao Barry proizvodi uživajo do življenjsko lojalnost mnogih izjemno priznanih profesionalcev po celem svetu. V njihovo prakso smo uvedli kvaliteto proizvodov, inovacije in oseben servis.
Priporočamo za uporabo:
- polnjenje pralinejev, za trdnejšo strukturo lahko dodamo 30% mlečne čokolade
- biskvit, podloga za torte: Café Crokine™ zmešamo s temno čokolado (50%) in dobimo odlično hrustljavo podlogo za torto.
- Naš priljubljeni biskvit pri sladici premažemo s plasti 5 mm s Café Crokine™
in zaključimo s kremo. torti dodamo hrustljavo plast, ki bo navdušila.
Priporočamo podobne proizvode
- Praline Feuilletine™
- Cara Crakine™
- Blanc Feuilletine™
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.