NAMAZ ČOKOLADNI INTENZIVNO ČRN TERRE EXOTIQUE - 300 g
Kako kuhati z intenzivnim temnim namazom?
Za izvirno sladico ga uporabite kot nadev za palačinke ali vaflje in vsakemu grižljaju dodajte intenzivno bogastvo. Za dodatno čokoladno globino ga dodajte v brownije ali torte. Za prefinjen pridih ga vmešajte v omake, s katerimi prelijete sveže sadje ali pecivo.
Nekaj idej za recepte za pripravo jedi z intenzivnim temnim namazom
- Začinjena vroča čokolada: v vroče mleko dodajte žlico namaza s ščepcem cimeta in popra Espelette;
- Desertna pica: čokolado namažite na podlago za pico, dodajte sveže sadje in jo nekaj minut pecite;
- zvitki iz listnatega testa: namaz zvijemo v listnato testo, potresemo s sladkorjem in pečemo do zlato rjave barve;
- Zamrznjeni bananini grižljaji: bananine rezine potopite v namaz, nato pa jih zamrznite za osvežilen prigrizek;
- Milkshake: zmešajte namaz z vanilijevim sladoledom in mlekom, da pripravite izjemno poželjiv milkshake.
Intenzivne arome temnega namaza
Ko odprete kozarec, vas takoj obda bogata in rahlo grenka aroma, značilna za visokokakovostni temni kakav. Gladka in žametna tekstura se slastno topi in sprošča dolgotrajne okuse, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše ljubitelje kakava.
Botanično bogastvo
Temni čokoladni namaz je sestavljen predvsem iz čistega kakava iz trajnostnih nasadov, obogaten pa je s fino izbranimi lešniki. Kakavova zrna so skrbno pražena, da se sprostijo njihove globoke in kompleksne arome, lešniki pa dodajo naravno sladkost in kremasto teksturo.