PROTEMPURA SOSA - 300 g
ProTempura Sosa so pšenične vlaknine, ki jih dodamo masi za tempuro ali testu, da povečamo hrustljavo teksturo. Dobimo zelo lahko testo. Zlij testo v whip steklenico dodaj C02 in dobiš izjemno lahko zračno testo.
150g ProTempore zmešamo s 500 g pšenične moke.
Tempura je japonska narodna jed iz posebnega testa in ocvrta v vročem olju. Večinoma se pripravljajo ribe ali zelenjava. Testo je pripravljeno iz zelo hladne vode (ledene), posebne mehke pšenične mode, jajc, škroba in vzhajalnega sredstva. Pripravi se v majhni količini in porabi v nekaj sekundah. Ne smemo preveč mešati, da ne aktiviramo glutena, testo bi postalo žvečljivo. Temperatura olja za tampuro je med 160 in 180°C, odvisno od sestavin. Na japonskem pripravljajo tempuro v sezamovem olju.
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.