9/9

MOKA PŠENIČNA MEHKA "7220 GranPasta" tip "00" "MOLINO QUAGLIA" - 12,5 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 2,32  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1MOGLRI127220

Dobavljivo/ni na zalogi

31,76 
31,76  brez DDV
Mešanica odličnih trdih pšeničnih mok tipa "00" za pripravo svežih testenin.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Petra 7220

Mehka pšenična moka tipa 00. Proizvedena iz trdnih zrn, ki zagotavljajo visoko sposobnost vpijanja tekočine in stabilnost testa pri kuhanju, je moka, posebej zasnovana za proizvodnjo svežih testenin. Idealen za ročno obdelavo in iztiskanje daje odlične rezultate s katero koli vrsto tekočine.

To je moka, ki daje optimalne rezultate tudi pri proizvodnji njokov, za katere zagotavlja večji rok trajanja glede na omejeno količino poškodovanega škroba.

To je moka brez antioksidantov, ki ohranja barvo testa živo zaradi visoke stopnje rafiniranja, ki jo dobimo z napredno tehnologijo mletja.

Zagotavlja najboljše lastnosti, če se uporablja brez mešanja z drugimi vrstami moke ali semoline.

Zrna

mešanica premium pšeničnih zrn brez prisotnosti mikro-toksinov, pesticidov in konzervansov. Idealna mešanica različnih sort pšenice za zahtevano karakteristiko moke. Izjemna čistost je zagotovljena z najmodernejšim mletjem na kamen.

Način mletja
Mleto zelo počasi s cilindri iz litega železa, kar optimalno kvaliteto škroba in beljakovin, zrna se selekcionirajo z najmodernejšo optično napravo. i

Lastnosti

Kategorija trda pšenična moka tip "00"
Vlaga največ 15,5%
Beljakovine 11% - 12 %
Minerali vse do 0,40%
W 290 | 320
P/L 0,70 | 0,90
Vsebnost mokrega glutena 38% - 41%
Absorpcija tekočine pri kruhu postopno do 70%

Tehnične lastnosti

  • kvaliteta beljakovin zagotavlja razvoj močnega, elastičnega in stabilnega glutena, ni posledični ni trd.
  • kvaliteta škroba zagotavlja hitro absorcijo tekočin in ima stabilno tekočinsko retencijo.
  • stopnja refinacije je tolikšna, da omogoča ostanek manjšega dela kalčka, kar daje moki bogat okus.

Tehnične karakteristike moke 7230 BuonPane zagotavljajo:

  • okus in aromo
  • visoko hidracijo
  • gnetenje je odlično tudi pri ročnem načinu priprave
  • stabilnost in zmogljivost vzhajanja
  • pri peki zagotavlja znatno vzhajane
  • je sposobna vezati večje količine dodane maščobe.

Idealna uporaba

  • vse vrste kruha vseh oblik
  • kruhove palčke
  • mehke fokače

Testo in priporočene metode priprave

Idealna moka za direktno metodo s pivskim kvasom ali drožmi s kratko ali srednjo fermentacijo.

Zaradi izrazito visoke stabilnosti in performans daje moka dober rezultat tudi v receptih, ki vsebujejo začimbe ali druge sestavine za dodaten okus. Idelana je za osebne recepte in posebne recepte v restavracijah.

Tehnična karakteristika: 7220

 

 

 

PDF

Tehnične lastnosti moke (Petra_7220_granpasta_web__1_.pdf, 889 Kb) [Snemi]

Podobni izdelki
Na zalogi
2,51  brez DDV 2,51 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,80  brez DDV 1,80 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
2,30  brez DDV 2,30 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
11,18  brez DDV 11,18 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah