MYCRYO® MASLO KAKAVOVO CALLEBAUT® - 0,6 kg
Karakteristika proizvoda: Mycryo
- Rastlinska maščoba: 100%
- Kakavovo maslo: 100%
Kakavovo maslo MYCRYO® je kristalizirano 100% kakavovo maslo in sodi med največje moderne inovacije v kulinariki. 100% kvalitetna rastlinska maščoba se uporablja za številne recepte, ki izjemno olajšajo delo slaščičarjev in kuharjev. Temperiranje čokolade je zahteven postopek, s katerim dobimo pravilno kristalno strukturo čokolade in njen čudovit porcelanast sijaj, ko jo uporabljamo za oblive sladic, pralinejev, izdelavo školjk pralinejev, čokoladnih tablic ali čokoladnih dekoracij.
Z MYCRYO® je temperiranje čokolade otroško lahko in ga lahko sedaj opravi tudi manj izkušena oseba.
Temperiranje z MYCRYO® ima številne prednosti:
Ne potrebujemo opreme
Enostavno dodamo samo 1% MYCRYO® na maso čokolade: 10 g za 1 kg čokolade, ko temperatura čokolade doseže pravo vrednost.
Čokolada postane idealno tekoča - Podaljšamo čas, ko se čokolada prične trditi. MYCRYO® ima številne uporabnosti:
Redčenje čokolade. Dodatek MYCRYO® razredči stopljeno čokolado, ko postan bolj voljna in lažja za ulivanje.
Uporaba MYCRYO® namesto živalske želatine.
MYCRYO® je 100% rastlinska maščoba in v sladicah deluje kot sredstvo za utrjevanje. Uporabite MYCRYO® v razmerju 5:1 v primerjavo z živalsko želatino - Zaščita pred vlago. MYCRYO® je 100% rastlinska maščoba, ki naredi nepropustno plast in preprečuje vdor vlage. Potresite pečeno listnato testo z MYCRYO®, postavite listnato testo za 2 minuti nazaj v pečico, da se lepo razporedi po testu. Ohladite. Plast MYCRYO® prepreči vdor vlage iz kreme v listnato testo, ki zato ostane hrustljavo dalj časa. Npr. pri kremni rezini, pitah …
MYCRYO® je izjemen tudi v slani kuhinji.
Kakavovo maslo je zelo zdrava rastlinska maščoba. Potresite zrezek, zelenjavo, ribe z MYCRYO® in specite.
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.