NUGAT PASTA DOMAČA S KOŠČKI SOSA - 1,5 kg
Vsebina | 1,500 KG |
Doziranje | 50-100g/kg |
Rok trajanja (v mesecih) | 24 |
Ident | 1KPTU201 |
Ean | 8414933416043 |
Turon ali nugat je klasična mediteranska pasta, narejena iz mandljev, medu in beljakov, ki daje sladicam in sladoledom najbolj avtentičen okus zabeležen že v antičnih zapiskih. V Sredozemlje turon prišel pod vplivom Arabcev v srednjem veku.
Nugat pasta je lahko pripravljena običajno iz mandljev ali lešnikov. Španska različica je običajno iz mandljev, italijanska (torrone - torroncino) pa iz lešnikov.
MANDLJI, med, sladkor, voda, JAJČNI BELJAKI, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin (E471).
Pred uporabo premešaj.
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.