Košarica je prazna
GORČICA S POLETNIM TARTUFOM TERRE EXOTIQUE - 100 g
O izdelku
Začinjena in okusna.
Preden postane ostra in okusna pasta, je gorčica najprej seme črne gorčice (Brassica nigra). Za pridobitev 1 kg gorčice je potrebnih vsaj 500 000 semen in tri glavne proizvodne faze.
Faza 1: semena se najprej zdrobijo.
Nato se več ur mešajo z verižico (sok iz nezrelega grozdja, katerega kislost daje gorčici pikantnost). To je faza 2.
Mešanica se ponovno zdrobi in preseje, da se iz dobljene mase izloči semenska lupina: izvede se 3. faza.
Pasta se nato pusti zoreti več dni, da izgubi grenak okus, ki je bil ob koncu proizvodnje premočan. Ostane le še homogenizacija in pakiranje.
Preden postane ostra in okusna pasta, je gorčica najprej seme črne gorčice (Brassica nigra). Za pridobitev 1 kg gorčice je potrebnih vsaj 500 000 semen in tri glavne proizvodne faze.
Faza 1: semena se najprej zdrobijo.
Nato se več ur mešajo z verižico (sok iz nezrelega grozdja, katerega kislost daje gorčici pikantnost). To je faza 2.
Mešanica se ponovno zdrobi in preseje, da se iz dobljene mase izloči semenska lupina: izvede se 3. faza.
Pasta se nato pusti zoreti več dni, da izgubi grenak okus, ki je bil ob koncu proizvodnje premočan. Ostane le še homogenizacija in pakiranje.
Lastnosti
Značke:
- No Hidrogen
- Vegan
Energetska vrednost (kj):
795.00
Energetska vrednost (kcal):
192.00
Maščobe:
16.00g
Nasičene maščobe:
1.00g
Ogljikovi hidrati:
2.00g
Od tega sladkoriji:
1.90g
Beljakovine:
7.10g
Sol:
6.70g