9/9

BRUNCH ČOKOLADA TERRE EXOTIQUE - 1 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 14,61  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1ZHSEVPDJREVEIL
Na zalogi
16,00 
16,00  brez DDV
Prebudite se s Terre Exotique
Popolnoma uravnotežena mešanica skrbno izbranih sestavin je slastna in okusna ter idealna za recepte za pozno kosilo: granole, žitne ploščice, piškote ali preprosto kot preliv za frtaljo.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Kako uporabiti čokoladno mešanico za brunch v kuhinji?

Mešanica za brunch Terre Exotique je simfonija arom, ki obudi spomine na gurmanska jutra in prebudi vaše brbončice s popolnoma uravnoteženo mešanico skrbno izbranih sestavin. Uporabite jo lahko v številnih različnih jedeh za pozno kosilo.

Nekaj predlogov za uporabo čokoladne mešanice za brunch

Tukaj je nekaj idej za recepte, v katerih lahko uporabite čokoladno mešanico za pozno kosilo:

  • Popoln jogurt: 1 čajno žličko te mešanice potresite po jogurtu ali jogurtu fromage blanc;
  • Energijska skleda: v skledo vlijte majhno količino mešanice, dodajte sveže sadje, kot so banane ali breskve, nato pa po vrhu prelijte jogurt in med, da dobite energijsko bogato skledo;
  • gurmanska kaša: v skledo dodajte 3 žlice mešanice, prelijte z rastlinskim mlekom in segrevajte v mikrovalovni pečici 1 min 30 min, nato uživajte;
  • uravnoteženi piškoti: v testo za piškote vmešajte 2 žlici mešanice.

 Gurmanske arome čokoladnega bruncha

Slastna kombinacija prebuja čute z bogatim okusom kakava, hrustljavo teksturo in gurmanskimi aromami.

Čokoladna mešanica brunch in njene sestavine

Iz česa je sestavljena čokoladna mešanica Terre Exotique?

Osredotočili smo se na to, kar znamo najbolje: na pridobivanje surovin. Ekološki ovseni kosmiči, čista kakavova zrna, italijanski lešniki Mortarelle, hrustljavi pekani in mandlji ter 52-odstotni koščki temne francoske čokolade. Vse te skrbno izbrane sestavine so kot nalašč za ustvarjanje nepričakovanih receptov v času bruncha.

Kaj so ekološki ovseni kosmiči?

Ekološki ovseni kosmiči izvirajo iz ovsa Avena sativa, rastline, ki jo gojijo predvsem zaradi semen. Ti kosmiči so narejeni iz ovsa, ki je oluščen, očiščen in uparjen, nato pa sploščen, da nastanejo kosmiči, ki jih poznamo. Bogati z vlakninami, beljakovinami in hranilnimi snovmi, ekološki ovseni kosmiči so zdrava in naravna izbira za uravnotežen zajtrk. Pridelani so brez uporabe pesticidov ali kemičnih gnojil, zato so okolju prijazni in brez ostankov kemikalij.

Kakavova zrnca

Kakavova jedrca so majhni delci kakavovih zrn Theobroma cacao. Ti delci, znani tudi kot "nibs", so koščki praženih in oluščenih kakavovih zrn. Kakavova zrna so bogata s čokoladnim okusom in so zelo cenjena v kulinariki in slaščičarstvu.

Italijanski lešniki Mortarelle

Italijanski lešniki Mortarelle so okusni oreščki, ki so edinstveni za Italijo. Izvirajo iz drevesa Corylus avellana, grma, značilnega za sredozemsko regijo. Lešniki Mortarelle so cenjeni zaradi bogatega okusa in hrustljave strukture. Gojijo jih v Italiji in so odlični za številne kulinarične izdelke, od peciva do zdravih prigrizkov. Zaradi svoje vrhunske kakovosti in italijanskega porekla so priljubljena izbira ljubiteljev lešnikov.

Najboljše iz čokolade

52-odstotni temni čokoladni koščki so gurmanski dragulji, ki jih priznana čokoladnica izdeluje v Franciji. Narejeni so iz bogate temne čokolade z 52-odstotnim deležem kakava in ponujajo izjemno okusno doživetje. Vrhunska kakovost čokolade je priznana po vsem svetu in ti samorogi niso izjema. Zaradi intenzivnega okusa in strukture, ki se kar stopi v ustih, so idealni za pecivo, piškote ali za samostojno uživanje.

Zgodovina bruncha

Brunch, okusna kombinacija zajtrka in kosila, ima zanimivo zgodovino. Njegovi začetki segajo v 19. stoletje, ko so se britanski aristokrati navadili jesti obilnejši obrok od običajnega nedeljskega zajtrka. To tradicijo je popularizirala angleška pisateljica Jane Austen v svojih literarnih delih. Sčasoma se je pozno kosilo razširilo čez Atlantik in na začetku 20. stoletja postalo pomemben trend v Združenih državah Amerike. Luksuzni hoteli v New Yorku so začeli ponujati razkošna poznejša kosila, ki so pritegnila bogate stranke. V šestdesetih letih 20. stoletja je pozno kosilo postalo simbol hipijevske kulture in je postalo priljubljeno kot sproščen in družaben obrok. Pojavili so se samopostrežni bifeji in specializirane restavracije, ki so ponujale najrazličnejše jedi, od jajc Benedikt do palačink in jutranjih koktajlov, kot je mimoza.

Danes je pozno kosilo postalo svetovni fenomen, ki se razlikuje po posameznih regijah. To je postalo veliko več kot le obrok, temveč družabna priložnost, ob kateri se prijatelji in družina zberejo, da uživajo v okusni hrani, klepetajo in se sprostijo ob koncu tedna. Brunch je tako postal temelj sodobne gastronomije, ki vključuje različne jedi in kulture za zadovoljitev vseh okusov.

 

 

 

Podobni izdelki
Na zalogi
11,95  brez DDV 11,95 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
6,90  brez DDV 6,90 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
3,95  brez DDV 3,95 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah