SPRAY DOLCE VELLUTO PAVONI RDEČA ČEŠNJA - 400 ml
Za manjše potrebe je najbolj priročna uporaba pršilke, ki že vsebuje pripravljena maso.
Priprava:
Pršilko postavimo v vročo vodo in jo segrejemo na 45-50°C, da se kakavovo maslo stopi. Sladica mora biti zamrznjena in imeti -18 do -20°C. Pršilko dobro pretresemo in popršimo po sladici iz razdalje 30 cm. Pomembno je, da je sladica zamrznjena. Kapljica kakavovega masa se bo na sladici takoj strdila in naredila čudovit žametni učinek.
Zmes za žametni učinek si lahko pripravite tudi sami. Potrebujemo posebno pištolo za barvanje.
Recept za žametni obliv
- čokoladna kuvertura 50%
- kakavovo maslo 50%
- po želji, barvilo topno v maščobi
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.