9/9

Kako mi razmišljamo o sladoledu?

17/01/2019

Sladoled po naših principih

Sladoled je najbolj priljubljena sladica med vsemi. Privablja nas zaradi svoje kremoznosti in svežine. Skratka težko se mu opremo, še posebno v poletnih mesecih. Sladoleda poznamo veliko vrst. Predvsem se bomo osredotočili na lahek in kremast mlečni sladoled v pravem italijanskem stilu »gelato«, kot ga Italijani poimenujejo in se bliskovito širi zaradi svoje priljubljenosti. Alternativa mlečnemu sladoledu je seveda pravi italijanski »sorbeto«, sladoled iz veliko sadja, vode in sladkornega sirupa.

Naš sladoled pripravljamo na naslednjih osnovnih principih:

Zdrav sladoled: trudimo se izbirati samo najboljše in naravne sestavine, ki so na spletni strani označene kot »100% naravne«, kar pomeni brez prisotnosti mono-di gliceridov, nezdravih rastlinskih maščob, hidrogeniranih maščob, umetnih okusov in konzervansov.

Odličen sladoled: mi se trudimo poiskati najboljše sestavine. Prav tako se potrudite tudi vi, ko po naših receptih pripravljate sladolede.

Profesionalni sladoled: s spoštovanjem do odličnih sestavin, ki jih uporabljamo, pripravljamo sladoled tako, da doseže svojo tehnično karakteristiko v najvišji možni meri (tekstura, mazljivost, uravnoteženost, mehkobo, trdnost …)

Da vse to lahko dosežemo v sladoledih uporabljamo »strukturne« dodatke, ki so rezultat nenehnih raziskovanj in z njimi dosežemo zdrav in odličen sladoled.


SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah