Primeren za sladka sadja kot so: marelica, češnja, ananas, lubenica, banana, fige, kivi, mango, pasijonka, hruška, grozdje.
SADNI SORBET 50% - AGRIMONTANA SLADKORNI SIRUP
Agrimontana sirup za sorbete, vodo in sadno kašo dobro emulgiramo z mešalcem. Ohladimo na 4°C in zamrznemo v stroju za sladoled.
* Agrimontana sirup za sorbete je nov proizvod za hitro in enostavno pripravo sadnih sorbetov. Vsebuje vse potrebne sestavine najboljše možne kvalitete za odličen sadni sorbet.
SADNI SORBET IZ PIREJA 50% - AGRIMONTANA SLADKORNI SIRUP
Sestavine Doziranje v g Doziranje v %
Agrimontana sirup za sorbete, vodo in sadni pire dobro emulgiramo z mešalcem. Ohladimo na 4°C in zamrznemo v stroju za sladoled.
* Agrimontana sirup za sorbete je nov proizvod za hitro in enostavno pripravo sadnih sorbetov. Vsebuje vse potrebne sestavine najboljše možne kvalitete za odličen sadni sorbet.
SUPER POPUSTI