Primeren za sladka sadja kot so: jagode, maline, ribez, gozdni sadeži, jabolka, robide, višnje, papaja, breskev .... Primerno je vse sadje z vsebnostjo sladkorja manj kot 10%.
SADNI SORBET 50% - AGRIMONTANA SLADKORNI SIRUP
Agrimontana sirup za sorbete, vodo in sadno kašo dobro emulgiramo z mešalcem. Ohladimo na 4°C in zamrznemo v stroju za sladoled.
* Agrimontana sirup za sorbete je nov proizvod za hitro in enostavno pripravo sadnih sorbetov. Vsebuje vse potrebne sestavine najboljše možne kvalitete za odličen sadni sorbet.
SADNI SORBET IZ PIREJA 50% - AGRIMONTANA SLADKORNI SIRUP
Agrimontana sirup za sorbete, vodo in sadni pire dobro emulgiramo z mešalcem. Ohladimo na 4°C in zamrznemo v stroju za sladoled.
* Agrimontana sirup za sorbete je nov proizvod za hitro in enostavno pripravo sadnih sorbetov. Vsebuje vse potrebne sestavine najboljše možne kvalitete za odličen sadni sorbet.
SUPER POPUSTI