9/9

Čokoladni sorbet Innovation

10/02/2019

Čokoladni sorbet Innovation

Razmislite kaj dobite, če zmešate skupaj močno temno čokolado in mleko? Mlečno čokolado! Čokoladni sladoled iz temne čokolade in kakava ni torej nič drugega kot sladoled iz mlečne čokolade. Kar pa ljubitelje pravega čistega okusa temne čokolade ne prevzame.

Čokoladni sladoled lahko naredimo tudi brez mleka. Pravzaprav ga sploh ne potrebujemo. Zadostno količino maščobe, ki jo običajno dodajamo z mlekom dobimo že v samo čokoladi z njenim kakavovim maslom. Rezultat je čudovita barva, močan čisti čokoladni okus prave čokolade.

Innovation je že narejen pripravek za pripravo čokoladnega sladoleda z vsemi potrebnimi sestavinami za vrhunski sladoled. Če mnogo več! Ne samo, da so vse sestavine v celoti 100% naravne so tudi najboljše, kar se jih na trgu da dobiti. Prednjači čokolada proizvajalca Domori, ki je nedvomno št: 1 v svetu vrhunske čokolade.

Domori je izbral pravo "crue" čokolado, Agrimontana jo je spremenila v neponovljiv sladoled in sorbet. Oba sta popolna garancija za vrhunski izdelek.

Časi so se spremenili

Priprava čokoladnega sladoleda je zapleten in dolgotrajen postopek tehtanja, odmerjanja segrevanja, hlajenja. Z Innovation dobimo vrhunsko pripravljen recept v samo dvanajstih minutah.

Bolje je biti odličen

Innovation recept zagotavlja stabilnost sladoled tudi v sladoledni vitrini. Sladoled ima vedno enako teksturo in okus.

Recept za pripravo vrhunskega sladoleda iz najboljše možne čokolade Domori je zelo preprost. Vsebino pločevinke je potrebno samo zmešati z mlekom in zamrzniti v stroju za sladoled.

Innovation

Domori in Agrimontana sta vam pripravila izjemen izbor najboljših čokoladnih sladoledov in sorbetov iz najboljših čokolad na trgu:

  • Domori Arriba - izjemna čokolada s poreklom iz Ekvadorja
  • Domori Sur del Lago - popolna sorta Trinitario iz Venezuele
  • Domori Morogoro - močna čokolada s karakterjem iz Tanzanije

Innovation je na voljo v pločevinkah 0,9 kg in 2,7 kg, primerno za pripravo na domu, restavracijah in tudi velikih sladoledarnah.

Innovation čokoladni sladoled

  • Sestavine Doziranje v g Doziranje v %
  • Innovation sorbet Agrimontana 2.700 g 60,00
  • Voda 1.800 g 40,00
  • SKUPAJ 4.500 g 100%

Priprava

Vsebino pločevinke zmešamo s 40% tople vode, emulgiramo z mešalcem, ohladimo na 4°C in zamrznemo v stroju za sladoled.

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah