Eden najbolj zahtevnih receptov za sladoled je prav gotovo čokoladni. Čokolada vsebuje sladkor in kakavovo maslo. Kot smo že spoznali je sladkor pri sladoledu ključen, saj z njim znižujejo točko zmrzovanja. dodaten sladkor v čokoladi nas precej ovira pri sestavljanju recepta. Kakavovo maslo ima nasprotni učinek, saj sladoled zelo trdi in ima negativni učinek za zmrzovanje.
Innovation je že narejen pripravek za pripravo čokoladnega sladoleda z vsemi potrebnimi sestavinami za vrhunski sladoled. Če mnogo več! Ne samo, da so vse sestavine v celoti 100% naravne so tudi najboljše, kar se jih na trgu da dobiti. Prednjači čokolada proizvajalca Domori, ki je nedvomno št: 1 v svetu vrhunske čokolade.
Domori je izbral pravo "crue" čokolado, Agrimontana jo je spremenila v neponovljiv sladoled in sorbet. Oba sta popolna garancija za vrhunski izdelek.
Časi so se spremenili
Priprava čokoladnega sladoleda je zapleten in dolgotrajen postopek tehtanja, odmerjanja segrevanja, hlajenja. Z Innovation dobimo vrhunsko pripravljen recept v samo dvanajstih minutah.
Bolje je biti odličen
Innovation recept zagotavlja stabilnost sladoled tudi v sladoledni vitrini. Sladoled ima vedno enako teksturo in okus.
Recept za pripravo vrhunskega sladoleda iz najboljše možne čokolade Domori je zelo preprost. Vsebino pločevinke je potrebno samo zmešati z mlekom in zamrzniti v stroju za sladoled.
Innovation
Domori in Agrimontana sta vam pripravila izjemen izbor najboljših čokoladnih sladoledov in sorbetov iz najboljših čokolad na trgu:
Domori Arriba - izjemna čokolada s poreklom iz Ekvadorja
Domori Sur del Lago - popolna sorta Trinitario iz Venezuele
Domori Morogoro - močna čokolada s karakterjem iz Tanzanije
Innovation je na voljo v pločevinkah 0,9 kg in 2,7 kg, primerno za pripravo na domu, restavracijah in tudi velikih sladoledarnah.
Innovation čokoladni sladoled
Priprava
Vsebino pločevinke zmešamo s 30% mleka in 10% smetane, emulgiramo z mešalcem, ohladimo na 4°C in zamrznemo v stroju za sladoled.
SUPER POPUSTI