9/9

Cappuccino 1883

11/04/2020

Cappuccino kot bi ga samo želeli!

Vsi ga poznamo in večina ga tudi obožuje. Kavni napitek iz odlične kave pripravljen na espresso aparatu z dodatkom spenjenega mleka on običajno potresen s kakavom v prahu.

Vendar iz klasičnega cappuccina lahko naredimo veliko in uspešno zgodbo. Pripravimo ga lahko s več kot sto različnimi okusi in naredimo pravo cappuccino bar s ponudbo, kot jo nima nihče. Posebna ponudba, biti drugačen in boljši pa lahko pomeni tudi zgodbo o uspehu.

Cappuccino pripravimo z dodatkom kvalitetnega gourmet sirupa (Maison Routin 1883) ali gourmet preliva (Maison Routin 1883 ali Fabbri). Kavi in spenjenemu mleku tako dodamo nove dimenzije okusov.

Aromatiziramo lahko:

  • aromatiziramo kavo
  • aromatiziramo spenjeno mleko

Kombiniramo lahko tudi oboje. Kavo aromatiziramo s gostim gourmet čokoladnim prelivom, spenjeno mleko pa npr. z vaniljo, cimetom, oreščki ...

Predvsem pa se prepustimo domišljiji.

Za cappucino art rabimo:

  • espresso kavo
  • mleko
  • gourmet preliv ali gourmet sirup visoke kvalitete (Routin 1883)
  • morebitne dodatke, stepeno smetano, posutke (kakav, cimet, drobljene karamelizirane oreščke ...)

Nedavne objave

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah