9/9

OBROČ MIKRO-PERFORIRAN NERJAVEČI KVADRATNI 15x15 cm VIŠINA 3,5 cm

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 12,70  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2MOOBXF151535

Dobavljivo/ni na zalogi

15,49 
15,49  brez DDV
Tortni obroč iz nerjavne mikro- perforirane pločevine za pečenje krostat in tartov.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

crostate-2

Do nove ideje je bilo potrebno kar nekaj časa. Dozorela je leta 2007, ko se je Fabrice David (Pavoni Italia) domislil zelo enostavne ideje. Uporabil je kvalitetno nerjavno jeklo, perforirano z zelo drobnimi luknjicami po celi površini modela, ki odlično prevajajo toploto. Poleg tega drobne luknjice omogočajo neoviran prehod vročega zraka za optimalno pečenje in vlage in testa, da je pečeno krhko testo resnično krhko.

Nastal je nov tip pekača za pite in krostate, ki vam zagotavlja izjemno kvaliteto pečenih izdelkov. Na voljo je več oblik in velikosti, kar si lahko pogledate v katalogu!

Pavoni in Gianluca Fusto sta združila moči v Projektu Krostate ("Progetto Crostate"), novi načini za peko tartov, odličnega okusa in vizualno privlačnih. Koncept je zasnovan na različnih orodjih in modulih. Osnovni elementi so mikro perforirani nerjaveči železni okvirji in mikro odprtine, s pomočjo katerih bo testo krostat mehko in lepo porjavelo.

Pavoni

 

crostate-1   

Katalog mikro-perforiranih modelov za peko pit in krostat Pavoni.

<<< Naložite si! (pdf)

 

Priprava za peko

Pripravimo krhko testo za pite in ga pred uporabo hranimo v hladilniku na +4°C vsaj 6 ur. Testo razvaljamo na debelino 2,5 mm. Perforiran model premažemo z maslom, ga obložimo s testom in vse skupaj postavimo v zamrzovalnik za 1 uro, kar nam zagotavlja, da testo med peko obdrži obliko.

Pripomočki za optimalno peko

Pri peki moramo zagotoviti tudi odlično prevoznost s spodnje strani. Priporočamo vam peko na perforiranih pekačih ali posebni silikonski podlagi namenjeni peki peciva in kruha, ki ima prav tako drobne luknjice, ki zagotavljajo optimalen prenos toplote in cirkulacijo vročega zraka. 

 Silpain Demarle2    Silpain Demarle, perforirana silikonska podloga za pečenje.
     
 Pekači Demarle2    Aluminijasti perforirani pekači Demarle, omogočajo skupaj s podlogo za pečenje Silpain optimalne pogoje pečenja. 

 

Podobni izdelki
Na zalogi
10,50  brez DDV 10,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
8,91  brez DDV 8,91 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
17,54  brez DDV 17,54 
dodaj na seznam želja
11,37  brez DDV 11,37 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah