SILPAT® DEMARLE® 585 X 385 mm (600x400 mm) -(L-25) (M-44)
Velikost pekača: 600x400 mm
Velikost podloge: 585x385 mm
Silpat® je prva silikonska podloga na trgu in prvič uvedena v Franciji leta 1982. Zahvaljujoč trajnosti materiala (2.000 pek) in njegove preprostosti za čiščenje je Silpat® bolj ekonomičen kot silikonski papir za peko. Na podlogo se hrana ne prijemlje in je ni potrebno mazati z maščobo. Idealna je za peko in tudi zamrzovanje.
Najboljše učinke pri peki dosežemo, če Silpat® položimo v pečici na mrežo ali perforirane pekače (z luknjicami).
Za čiščenje Silpat® podlog uporabljamo mehko spužvo in tekočo vodo. Pazite na na podlogi ne režete z nožem. Prav tako je ne smete prepogniti!
Silpat® je idealna podloga za peko vseh vrst peciva, listnatega testa, pečene slaščičarske proizvode. Podloga je odlična za peko piškotov, biskvitov in na koncu Silpat® je idealen za delo s sladkornimi dekoracijami.
Zelo učinkovit je v modernem slaščičarstvu, saj je odporen na temperature - 40°do + 300°C.
Demarle je eno on vodilnih tehnoloških podjetij na področju silikonskih materialov za profesionalno uporabo v prehrambni industriji. Njegove silikonske modele in podloge poznajo praktično vsi chefi in slaščičarji po svetu. Začetki proizvodnje teh modernih materialov segajo v leto 1965 in od takrat naprej do danes preVelikost pekača: 600x400 mm
Velikost podloge: 585x385 mm
Silpat® je prva silikonska podloga na trgu in prvič uvedena v Franciji leta 1982. Zahvaljujoč trajnosti materiala (2.000 pek) in njegove preprostosti za čiščenje je Silpat® bolj ekonomičen kot silikonski papir za peko. Na podlogo se hrana ne prijemlje in je ni potrebno mazati z maščobo. Idealna je za peko in tudi zamrzovanje.
Najboljše učinke pri peki dosežemo, če Silpat® položimo v pečici na mrežo ali perforirane pekače (z luknjicami).
Za čiščenje Silpat® podlog uporabljamo mehko spužvo in tekočo vodo. Pazite na na podlogi ne režete z nožem. Prav tako je ne smete prepogniti!
Silpat® je idealna podloga za peko vseh vrst peciva, listnatega testa, pečene slaščičarske proizvode. Podloga je odlična za peko piškotov, biskvitov in na koncu Silpat® je idealen za delo s sladkornimi dekoracijami.
Zelo učinkovit je v modernem slaščičarstvu, saj je odporen na temperature - 40°do + 300°C.
Demarle je eno on vodilnih tehnoloških podjetij na področju silikonskih materialov za profesionalno uporabo v prehrambni industriji. Njegove silikonske modele in podloge poznajo praktično vsi chefi in slaščičarji po svetu. Začetki proizvodnje teh modernih materialov segajo v leto 1965 in od takrat naprej do danes predstavlja Demarle sinonim kvalitete in ustvarjalnosti.
stavlja Demarle sinonim kvalitete in ustvarjalnosti.