TEMPERIRKA ZA ČOKOLADO "DEEP" MELTINCHOC MINI - 1,7 L
Temperirka namenjana predvsem oblivanju sladoledni lučk in drugih proizvodov s čokolado, ali različnimi oblivi. Njena konstrukcija je prilagojena tako, da jer ozka in globoka.
MeltinChoc temperirke so bistveno orodje za delo s čokolado. Natančnost, dizajn, enostavnost uporabe in kompaktnost so glavne prednosti teh naprav, zasnovanih tako, da ustrezajo zahtevam najzahtevnejših slaščičarjev.
MINI MELTINCHOC je zasnovan s sposobnostjo taljenja in zadrževanja čokolade pri enakomerni temperaturi, je mini suh talilnik, primeren za slaščičarne za pripravo pralinejev, dekoracij, tablic.
Majhna zmogljivost omogoča obdelavo majhnih količin čokolade brez odpadkov. Praktična odstranljiva posoda zagotavlja enostavno in hitro vzdrževanje. Izboljšana oblika in kompaktna velikost omogočata popolno uporabo tudi neposredno na pultu.
cod.MC10 - temperirka je zasnovana za sladoledarne, zaradi svoje oblike in velikosti je idealena za čokoladne oblive sladoleda in zmrzlin na palčkah. Predstavljena s klasično barvo, ki vas spominja na čokolado, da se prilagodi vsakemu okolju in jo uporabljate na pultu. Zaradi tehničnih lastnosti analognih talilnih naprav, termostata, ki omogoča nastavitev 3 ravni temperature, in izvlečnega pladnja iz eloksiranega aluminija (za lažje čiščenje) je DEEP-MELTINCHOC bistven pripomoček.
- Posoda: 1,7 l
- Premer: 20,5 cm
- Višina: 21,2 cm