MODEL POLIKARBONATNI PAVONI PRALINE BACHOUR "BONBONS" 21 VTISKOV
Nova linija pralin BONBONS
Inovativna linija čokoladnih bonbonov, oblikovanih v sodelovanju s slaščičarskim mojstrom Antoniem Bachourjem.
- Dimenzija modela: 275 x 135 mm
- Št. vtiskov v modelu: 21
- Dimenzija odtisa: Ø26 x 23,5 mm
- Teža: +/- 10 g
ANTONIO BACHOUR
je znan ameriški slaščičar, katerega se drži naziv »Confection Master« (mojster za oblikovanje slaščic).
Bachour je rojen v Poerto Ricu in v svoje kreacije vnaša igrivost in temperament latinsko-ameriške kulture. Njegova neizmerna kreativnost postavlja temelje in narekuje trende v svetu slašičarstva.
Antonio Bachour je leta 2011 pristal med prvih 10 najboljših ameriških slaščičarjev. Leta 2012 je postal nagrajenec za »Best Award for Baking & Pastry Innovator«.
Svojo prvo kuharsko knjigo je izdal leta 2013.