9/9

FORMASIL SILIKONSKA PODLOGA PAVONI KROG - 24 vtiskov 85x85x20mm 127 ml 600x400mm

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 36,50  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2POSPFF02

Dobavljivo/ni na zalogi

44,53 
44,53  brez DDV
Perforirana silikonska podloga z vtiski, ki jo je razvil Leonardo Di Carlo. Neoprijemlnjiva in idealna za pečenje, omogoča enakomerno sušenje proizvoda zaradi cirkulacije zraka.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

FORMASIL / kvadratni modeli

Formasil je perforirana silikonska podloga, primerna tako za sladko kot za slano pecivo. Je izredno prilagodljiva in zato idealna za hitre rešitve. Slaščičarskim mojstrom dopušča svobodo pri ustvarjanju briošev, "tart", klasičnih in modernih tort. Rezultat so dovršene sladice z lastno kreacijo, ki jo narekuje inovativen pristop.

Dimenzija modela: 600 x 400 mm

Št. vtiskov v modelu: 12

Dimenzija odtisa: 85 x 85 x 20 mm

Prostornina odtisa: 127 ml

ff02

index

 

LEONARDO DI CARLO

Leonardo velja za pionirja slaščičarske peke z znanstvenim pristopom. Njegova radovednost in neizmerna želja po drugačnih in inovativnih pristopih, je pripeljala Leonarda do novih idej, ki se odmikajo od tradicionalnih načinov peke.

Odprt pristop in izredna motivacija vodita Leonarda po uspešni profesionalni poti.

Profesionalni dosežki:

1st place in the 1996 Junior Championships

  • 1st place in the 1998 Senior Championships
  • 3rd place at Lyon in the 2001 Coupe du Monde, with a brilliant first prize awarded by the press for the best chocolate cake
  • In 2002 first place at the European Cup
  • In 2004 achieved the coveted first place at the Rimini World Championships

Publikacije:

“TRADIZIONE IN EVOLUZIONE”, priročnik, Januar 2012, preveden v angleščino leta 2015 “TRADITION IN EVOLUTION”, preveden v angleščino leta 2015

logo

Podobni izdelki
Na zalogi
30,28  brez DDV 30,28 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
46,49  brez DDV 46,49 
dodaj na seznam želja
44,53  brez DDV 44,53 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
44,53  brez DDV 44,53 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah