9/9

FLEXIPAT® DEMARLE® 480x280mm, DEBELINA 13 mm

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 38,23  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2MOFP2213

Dobavljivo/ni na zalogi

46,64 
46,64  brez DDV
Original silikonski model za peko biskvitov, pripravo krem, želatin GASTRO dimenzije 480x280 mm in debeline 13 mm.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

Odličen silikonski model, ki nam omogoča zelo hitro in enostavno pripravo biskvitov za sladice debeline 13 mm. Z njim lahko pripravimo posamezne plasti za sladice, želeje ali čokoladne kreme in ganaše za praline. 

Model 2213 je prilagojen gastro dimenzijam.

Priporočamo tudi okvir iz nerjavnega jekla, ki ga namestimo na model in nam je osnova za pripravo kvadratnih tort. Ta način priprave sladic in tort zelo zmanjša čas priprave!

 Originalni silikonski model za peko, zamrzovanje, pripravo sladic, polnjenje s kremami za uporabo v slaščičarstvu in kulinariki.


Flexipat® je originalni model, narejen iz jedilnega silikona in ojačan s steklenimi vlakni. Predstavlja najvišji standard na trgu. Konstrukcija, ojačana s steklenimi vlakni omogoča zelo majhni debelini, zato je rokovanje z modelom zelo kvalitetni in trajno. 

Fleksibilni modeli predstavljajo revolucijo med profesionalci, ki se ukvarjajo s hrano. Ima veliko posnemovalcev s injecirano tehniko a kljub temu ostaja Flexipat® še vedno revolucionaren, najbolj zaželen in najkvalitetnejši na trgu z več kot 200 različnimi oblikami. Predvsem zahvaljujoč izjemni tehnologiji izdelave najboljšega in z vlakni ojačanega silikona. 

Flexipan® ni samo trden in trajen material temveč tudi nudi izjemno neoprijemljivo podlogo. 

Trajnost -a je mnogo daljša od običajne neoprijemljive klasične podloge. Odvisno od proizvoda, ga lahko uporabljamo za 2.000 do 3.000 krat, predno bo začel kazati znake obrabe. Uporabljamo ga lahko za peko ali zamrzovanje večine sladic in slanih proizvodov, ki se običajno pripravljajo v kovinskih modelih. 

Flexipat® lahko uporabljamo med temperaturami -40°C do + 280°C.

Razvili smo več kot 200 modelov v različnih oblikah in velikostih. Profesionalci večinoma uporabljajo velikosti 600x400 mm, 400x300 mm in gastronorm 1/2 (325x265 mm). 



NAVODILA ZA UPORABO


Polnjenje
Položite vaš Flexipat® na pekač ali pladenj, v katerem boste pekli ali zamrzovali. Napolnite posamezne vtiske s kremo ali testom. Ne pustite praznega nobenega vtiska, ker lahko material izgubi svojo neoprijemljivo odpornost! Če že morate posamezen vtisek pustiti praznega, ga napolnite s testom ali vodo.

Peka

Flexipat® lahko uporabljate v vseh vrstah peči, konvencionalnih ali ventilacijskih. Temperaturo in čas pečenja morate vedno prilagoditi pečici. Priporočamo, da znižate temperaturo za 10°C in nekoliko podaljšate čas pečenja v primerjavi s kovinskimi modeli. Flexipat® morate uporabljati na perforiranih aluminijastih pekačih ali mreži, da zagotovite najvišjo cirkulacijo vročega zraka. Pri manjših oblikah, priporočamo, da jih z modela vzamete takoj po peki, za večje kose, kot so biskviti, pa priporočamo predhodno ohladitev v modelu. 

Odstranitev iz modela
Odvisno od proizvoda, jih je pri zamrznjenih proizvodih (moussi, kreme) ali želejih najlažje vzeti iz modela, če ga okoli proizvoda rahlo zavijemo. Pečene proizvode vzamemo iz modela tako, da ga obrnemo narobe.

Čiščenje
Flexipan® model očistimo tako, da ga namočimo v vročo namiljeno vodo (nevtralni detergent pH 7) in uporabimo neabrazivno spužvo. POZOR! Preveč agresivni detergent (preveč kisel ali preveč bazičen) bo model zelo hitro poškodoval. Priporočamo, da Flexipat® modele redno čistite. Sčasoma se na modelu nabere maščoba, ki skrajšuje rok trajanja materiala. Po pranju položite Flexipat® na pekač in ga v pečici dve minuti segrevajte pri temperaturi 150°C. S sterilizacijo boste dosegli odlično higieno.

Shranjevanje

Flexipan® je najbolje hraniti obrnjene navzgor in ne več kot 6 eden na drugega. Samo pri nekaterih modelih (srce št:1340 in cilinder št: 1269) zelo priporočamo, da jih hranite po 2 skupaj. V nasprotnem primeru lahko modeli za vedno izgubijo svojo obliko. 



Podobni izdelki
31,26  brez DDV 31,26 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
48,87  brez DDV 48,87 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
44,90  brez DDV 44,90 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
39,00  brez DDV 39,00 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah