ČOKOLADA PORCIJSKA CLASSIC 5 x 30 g
Chocolat je odlična porcijska gosta vroča čokolada pripravljena iz najboljših vrst kakava in primerna za pripravo doma, kakor za pripravo v gostinskem lokalu.
Odlike vroče goste čokolade
- prednost v našem lastnem receptu, ki je prilagojen vašim zahtevam in okusom
- vaš zahtevni okus nedvomno zahteva žlahtno sestavino, izbrali smo enega najboljših kakavov na trgu s izrazito polnim okusom najboljših vrst kakava
- čokolada vsebuje minimalno zahtevano količino sladkorja in je zato zelo primerna za kombiniranje z različnimi dodatki, kot so sadje, naravni sirupi za vroče napitke, kot so Gourmet sirupi Routin 1883.
- Priprava je zelo enostavna. Ne potrebujete posebnih aparatov, segrejete jo lahko na domačem štedilniku, mikrovalovni pečici, espresso aparatu na parnem priključku.
- Za vas smo pripravili tako temno kot belo vročo gosto čokolado.
Priprava porcijske vroče čokolade
Vsebino vrečke zmešamo s 125 g mleka in počasi segrevamo do vrelišča. Dalj in bolj počasi bomo segrevali, gostejša bo. Segrejemo lahko tudi mikrovalovni pečici.
Priprava na espresso aparatu
Vsebino vrečke zmešamo s 125 grami mleka in segrejemo na parnem nastavku. Priporočamo pripravo malo večje količine, na primer pol do enega litra. Na ta način pripravljeno vročo čokolado hranimo v hladilniku, ko jo potrebujemo jo samo segrejemo in ponudimo. Lahko jo uporabimo tudi hladno, kot ledeno čokolado v poletnih dneh. V tem primeru je nekoliko razredčimo z mlekom, da ni tako gosta.
Recepti
Wonn&Voll vročo gosto čokolado smo za vas pripravili iz zelo aromatičnega kakava in malo sladkorja. Ne samo za tiste, ki želijo manj sladek napitek in kakava z veliko vsebnostjo antioksidantov temveč tudi zato, da lahko s Wonn&Voll čokolado pripravite številne recepte, ki bodo vas ali vaše goste prav gotovo navdušili. Najbolj enostavna priprava je z dodatkom enega izmed najboljših sirupov, ki na trgu obstajajo in so pripravljeni iz prvovrstnih sestavin, Routin 1883.
Recept za pripravo gourmet vroče čokolade s sirupi Routin 1883.
Po enem izmed načinov pripravimo vročo čokolado. V skodelico ali kozarec prilijemo želeno količino sirupa poljubnega okusa. Kombiniramo lahko tudi več okusov hkrati rum&kokos, vanilja&lešnik.... Prilijemo gosto vročo čokolado Wonn&Voll ter dodamo orešček stepene smetane, ki jo lahko aromatiziramo pred stepanjem tudi s Gourmet sirupom Routin 1883. Po vrhu lahko potresemo z malo kakava, drobljenimi oreščki in postrežemo.
Vroča čokolada Amarena
Kombinacija čokolade in žlahtne aromatične višnje Amarena Fabbri, (simbol ne samo tovarne temveč ena izmed najboljših delikates nasploh, ki se pripravlja po skrivnostnem in strogo čuvanem receptu že od leta 1905) je eden najbolj priljubljenih receptov vroče čokolade Wonn&Voll. Še posebno z belo čokolado. Recept: vroči gosti čokolad Wonn&Voll v kozarcu dodamo 3 Amarene Fabbri ter orešček stepene smetane. Po vrhu prelijemo z malo soka ali prelivom amarena Fabbri.
- No Hidrogen