KAKAV V PRAHU CACAO BARRY® NOIR INTENSE 10-12% - 1 kg
Kakav v prahu Cacao Barry Noir Intense 10-12%
/ Močan in grenak okus po kakavu / nota piškoto s cvetličnim in sezamovim pridihom / Globoka črna barva oglja
Mletje: zelo fino
pH: 6.8-7.5 (rahlo alkaliziran)
Bodite v trendu s kakavom Noir Intense!
Globoka svetleča črna barva pomeni prefinjenost, razkošje in razvajanje, kar vpliva na zaznavanje potrošnikov. Izkoristite to priložnost in se vrnite h klasiki ter svojim izdelkom dodajte pridih elegance s kakavom Noir Intense. Njegova izjemna globoko črna barva oglja vam bo zagotovo pomagala uresničiti čustveno izkušnjo, ki jo iščejo vaši kupci.
Ta alkalizirani kakav v prahu z nizko vsebnostjo maščob zagotavlja močan in grenak okus kakava z notami piškotov, ki jih nadgrajujeta cvetlični in sezamov pridih.
Idealen je za barvanje in aromatiziranje pekovskih, pekovskih in slaščičarskih receptov, kot so piškoti, mafini, krofi, zrcalna glazura, kakavov sprej itd.
UČINKOVITOST: S tem prahom dosežete najbolj intenzivno črno barvo.
ZNAČILNOSTI
Sestavine kakava: Kakav v prahu
Pravno poimenovanje: alkaliziran črn posnet kakav v prahu
POREKLO
Narejen iz izbranih kakavovih zrn vrhunskega porekla
CERTIFIKATI
Primerno za: KP-, Veganski, Vegetarijanski
Brez vsebnosti: Brez lecitina, Brez glutena
Trajnostni razvoj: Izsledljiva zrna, Trajnostni kakav, Podpora fundaciji Cocoa Horizons
UPORABA
Pekarne in slaščičarne
Slaščičarstvo
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.