9/9

BASE EXTREME PLUS ESSENZA - 1 kg

- 15%
Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 13,79  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1BZNEESS112P
Črni Petek Sosa 15%
Dnevi do konca promocije:
Na zalogi
Stara cena: 15,10 
12,83  Prihranite: 2,07  (15%)
12,83  brez DDV
Ekstremna baza za sladolede na osnovi rastlinskih vlaknin za sladoled z manj maščob in manj sladkorja.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku


 Ekstremna baza za sladolede
Na osnovi rastlinskih vlaknin, za sladoled z manj maščobe in manj sladkorja

Ekstremna baza za pripravo sladoledov na osnovi rastlinskih vlaknin, ki delno ali v celoti nadomeščajo maščobo in znižajo potreben delež sladkorje. Vsebnost maščobe smo zmanjšali na 2,6% in delež sladkorja v sladoledu na 15,5%. Maščobo lahko celo popolnoma nadomestimo. Sladoled je lažji, z manj sladkorja, z manj kalorijami. Rezultat sladoleda je odličen z vidika strukture, mehkobe in občutka v ustih; uspeli smo poudariti občutek tradicionalnega gelata (z običajno vsebnostjo maščob in sladkorjev), vendar z manj sladkorja in brez dodanih maščob.

Essenza razvija 100% rastlinsko osnovo za sladolede, sestavljeno iz beljakovin in vlaken, ki prihajajo iz naravnega rastlinskega okolja. Njihovo raziskovanje v sodelovanju z Univerzo v Parmi se rezultira v popolnoma novih in resnično inovativnih izdelkih, ki imajo velike zdrave koristi in prehranske vrednosti. Essenza proizvodi so povsem čisti »Clean Label«, brez aditivov, emulgatorjev (niti naravnih dodatkov) in popolnoma brez E.

Naša ideja Gelato »Clean Label« je naslednja: sestaviti jo morajo samo žlahtne surove sestavine, odličnega okusa in s podporo inovativnih naravnih sestavin iz našega okolja, ki dajejo strukturo in teksturo.

 

Doziranje:

250 g Base Extreme Plus
600 g Sveže mleko 3,5%
150 g Sveža smetana 35%

 

Za mlečno osnovo

Mleku in smetani z intenzivnim mešanjem dodajte Base Extreme Plus, dokler ne dobite rahlo goste in kremne mešanice. Upoštevajte, da vam ni treba dodajati sladkorja, ker je vključen v osnovo. Zdaj lahko izberete, ali boste mešali hladno ali pa pasterizirali pri 85°C. Po fazi zamrzovanja dobite mlečni sladoled fiordilatte, naredite stracciatello ali vmešate poljubno variegato kremo.

 

Za sladoled z okusom

Postopek je enak, kot je naveden zgoraj, dobro zmešani osnovi dodamo pasto ali druge ali morebitne druge aromatične sestavine ter zmešamo do popolne homogenizacije. Pustite stati približno 30 minut. Mešanico nato zamrznemo v stroju.

 

Lastnosti

Značke:
  • No Hidrogen
Podobni izdelki
Na zalogi
- 15%
Promotion
11,50  9,77  brez DDV 9,77 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
- 15%
Promotion
10,90  9,26  brez DDV 9,26 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
- 15%
Promotion
18,14  15,42  brez DDV 15,42 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
- 15%
Promotion
94,94  80,69  brez DDV 80,69 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah